07-Punaisen sarjakausi 2019-20 päättyi yllättäen
Julkaistu: 14.03.2020 00.00

07-Punaisen sarjakausi 2019-20 päättyi yllättäen

Sarjakausi 2019-20 päättyi yllättäen ennenaikaisesti, koronaviruksesta johtuen. Tilanne on harmillinen, mutta kokonaisuus huomioon ottaen ymmärrettävä.

Joukkueemme pelasi tällä kaudella D2- ja D1-sarjoja, kauden jälkipuoliskon molemmissa Savo-Karjalan ja Kaakkois-Suomen ylialueellista/ylempää jatkosarjaa. Molempia jatkosarjoja ehdittiin pelata kymmenen peliä ja neljä peliä jäi pelaamatta. Oman ikäisten sarjassa olimme lisäksi jo pelanneet mukaan aluefinaaliturnaukseen, sekin jää nyt väliin.

Joukkueen pelit sujuivat molemmissa sarjoissa hienosti. D2-sarjassa olimme sarjan keskeytyessä ensimmäisellä sijalla ja D1-sarjassa viidensinä. Pelaamisemme oli monin tavoin nousujohteisessa kuosissa, joten erittäin mielellämme olisimme loputkin pelit pelanneet. Mutta näin tällä kerralla.

Nyt katseet käännetään jo seuraavaa kautta kohti. Valmistautuminen uuteen kauteen aloitetaan harjoittelun kautta heti, kun joukkueena harjoittelu on jälleen mahdollista.

Kiitokset tästä päättyneestä kaudesta pelaajille, vanhemmille, toimihenkilöille, muille joukkueille sekä kaikille muillekin yhteistyötahoille! Palataan asiaan! :)

Ensi kautta ajatellen mielellämme täydentäisimme joukkuettamme muutamilla hyvätasoisilla, liikunnallisilla ja salibandyssä tavoitteellisilla pelimiehillä.

Seuran uusimmat

Josba Juniorit ry

PL 128

80101 Joensuu


toimisto@josbajuniorit.fi