11.00
B-tytöt 03-04, SM- Karsinta turnaus Kuopio

Josba B-tytöt - PSS Porvoo  1 - 5

Kuopio halli

Sunnuntai aamun lohkon kolmannessa ottelussa FBA-joukkue PSS vastaan voittajalle oli tiedossa suora SM-sarjapaikka. Ottelu alkoi kiven kovaa vastustajaa vastaan mahdollisimman heikosti sillä vain 5s oli peliä kulunut, kun oman pään virheen seurauksena pallo oli Josban verkossa. Tästä Josba pääsi vielä mukaan peliin, mutta 10min kohdalla PSS meni 2-0 johtoon ja yllätyksen mahdollisuus oli taputeltu. Tarkalla viimeistelyllä PSS teki vielä 2 maalia. erä selkeästi PSS:lle 4-0. Toinen erä oli hivenen tasaisempi, mutta kumminkin selvästi PSS:n. Kolmannen erän alkuun Nea Rova heitti vastustajan maalille inhottavan roikkupallon, joka Josban riemuksi pompasi mv:n edestä maaliin, Lotta Lukkkarinen toimi syöttäjänä 5-1 loppunumeroiksi. Josba voitti tämän erän joskin PSS hallitsi sitä selkeästi ja alussa hankalaan paikkaan joutunut mv Margarita Huttunen näytti loistotorjunnoilla, että hän on myös maalivahti isolla MV:llä. Tässä pelissä tuli selväksi että PSS:n tytöt oli tehneet kunnolla fysiikkaharjoitukset, sillä kulmaväännöissä ja fysiikassa oltiin selkeästi jäljessä. PSS ansaitusti suoraan SM-sarjaan.

Tilastot

1 - 5

PSS Porvoo
0 - 40 - 11 - 0
40'MaaliRova Nea
40'MaalisyöttöLukkarinen Lotta