Kuopion turnaus toi E-tytöille kauden avausvoiton!
Julkaistu: 25.01.2021 00.00

Kuopion turnaus toi E-tytöille kauden avausvoiton!

E-tytöt kohtasi kauden toisessa turnauksessaan kolme kovaa vastusta Kuopion Studentialla 22.11.20.

Ensimmäisen peliin lähdettiin taistelumielellä Factor Articia vastaan, olihan muistissa edellisen turnauksen tappio heitä avstaan. Tsemppaus kannatti, sillä tuloksena oli maukas voitto 12-3. Tytöt olivat enemmän kuin iloisia kauden ensimmäisestä voitostaan! Pelissä mallikkaita otteita esitteli useampikin, mutta tässä mainittakoon Jassa Riston mainiot torjunnat ja Tessa Kekäläisen hattutemppu. "Tessa on kehittynyt isoin harppauksin varsinkin maalinteon saralla", totesivat E-tyttöjen valmentajat Jenni Massinen ja Riikka Turunen pelin jälkeen.

Toinen ottelu olikin sitten jo edellistä huomattavasti haastavampi. Etukäteen kovaksi tiedetty Welhojen Keltainen joukkue nappasi voiton 9-1, eikä meillä ollut isoa samaa tässä pelissä. Josban ainokaisen viimeisteli Enni Toivanen, jonka osuma oli jo päivän toinen. Maalissa Nea Hyttinen esitti loisto-otteita torjuen peräti 26 kertaa! Hyvää harjoitusta siis saatiin :).

Päivän viimeinen koitos oli kuopiolaisten juhlaa. Welhot Musta kuritti meitä peräti lukemin 20-1 Emmi-Maria Variksen tehdessä Josban osuman ja Kerttu Turusen "pyristellessä" maalilla parhaansa mukaan. Ei voi muuta todeta kuin että tasoerot ovat aika valtavat, mutta perästä tullaan!!


Josba Juniorit ry

PL 128

80101 Joensuu


toimisto@josbajuniorit.fi