E-tytöt nappasivat Varkaudesta pisteet VarTalta ekaa kertaa ikinä :)
Julkaistu: 25.01.2021 00.00

E-tytöt nappasivat Varkaudesta pisteet VarTalta ekaa kertaa ikinä :)

Kauden kolmas turnaus oli kokonaisuudessaan postiivinen kokemus! Pelit oteltiin Varkauden Liikuntatalolla 17.1.21.

Päivän aloitti tiukka ja tasainen matsi kotijoukkue VarTaa vastaan. Heti alusta lähtien koitimme juosta lujaa ja pelata rohkesti, sillä meitä oli huomattavasti vastustajaa enemmän penkissä. Taktiikkamme puri ja maaleja alkoi syntyä: tosin niukasti, mutta kannaltamme edullisesti. Loppulukemat meille 5-3. Yksi voiton tärkeimmistä avaimista oli Nea Hyttisen upea maalivahtipeli! Josban osumia tehtailivat Aada Pitkänen (2), Kerttu Turunen (2) ja Oona Korhonen (1). Voitto oli ensimmäinen, joka on koskaan saatu VarTasta ja maistui siksi erityisen makealta. :)

Seuraava koitos Factor Artcia vastaan näytti jo pelin puolivälissä ratkenneen vastustajalle selvin numeroin, mutta saimme tosessa erässä uutta virtaa muutamista osumista ja lukemat alkoivat kaventua. Loppukirimme ei kuitenkaan aivan riittänyt loppuun asti, vaan Artic vei pelin ansaitusti 12-10. Matsi oli tasaista suorittamista koko jokkueelta ja moni onnistui maalinteossakin. "Puolustukseen on jatkossa satsattava enemmän. Jos tehdään kymmenen, mutta slti hävitään, on siinä selvästi pohtimisen paikka", tuumailivat valmentajat Massinen ja Turunen jälkikäteen.

Kolmas ottelu jännitti tyttöjä jo etukäteen, koska vastaan asteli lähes voittamaton Welhot Keltainen. Maalivahdiksi ei ollut montaa halukasta, mutta lopulta pestiin ryhtyi rohkeasti nuori, v.2011 syntynyt Jassa Risto. Jassa selvisi lopulta pommituksesta kohtuullisesti torjuen parhaansa mukaan. Welhot oli juuri niin haastava vastus kuin ennakkoon ounailtiin. Peli päättyi heille selvin lukemin 9-15. Mukavaa joka tapauksessa oli meidän saamamme yhdeksän osumaa ja se, ettei peli-ilo missään vaiheessa enemmälti kadonnut! Moona Hietala ja Kerttu Turunen kirjasivat molemmat tililleen hattutempun eli kolme osumaa per tyttö.



Josba Juniorit ry

PL 128

80101 Joensuu


toimisto@josbajuniorit.fi