Alku aina hankalaa... E-tytöille jäi parannettavaa kauden avauksesta.
Julkaistu: 03.11.2019 00.00

E-tytöt käynnistivät kauden viralliset sarjapelit Kontiolahdessa su 3.11.19.

Welhot keltainen - Josba 12-7

Ekassa pelissä vastaamme asettuivat Kuopion keltaiset Welhot. Peli eteni tasaisissa merkeissä viimeiseen erään asti, mutta sitten Welhojen rutiini ratkaisi voiton heille. Pelissä nähtiin ilahduttavan paljon maaleja, harmittavasti tosin enemmän omaan päätyymme. Josbasta hattutemput tekaisivat meijjän taitavat kaksoset Isla ja Pihla! Myös Moona onnistui ensimmäisessä sarjamatsissaan heti maalinteossa :). Muutkin ensikertalaiset Tessa, Nenna, Aada ja Julia saavat pointsit tsempistään! Kaiken kaikkiaan hyvä kauden avauspeli, josta jäi positiivinen maku lukemista huolimatta.

Josba - Varkauden Tarmo 1-17

Toka peli alkoi vauhdikkaissa merkeissä ja meillä oli koko ajan jalalla perässä pysymistä. Varkaus nakutti jo ensimmäisessä erässä taululle lukemat 5-0. Tahti ei tästä jatkossa ainakaan hidastunut, vaan vastustaja vain lisäsi pökköä pesään. Lopulta peli keskeytettiin toisen erän jälkeen tilanteen ollessa 17-1 Varkaudelle. Josban ainokaisen viimeisteli Kerttu toisen erän alussa. Tästä pelistä käteen jäi kallisarvoinen oppi asiassa jos toisessa!