Salibandylegenda Janne Tähkä palaa Josbaan
Julkaistu: 13.08.2019 00.00

Salibandylegenda Janne Tähkä palaa Josbaan

Josba Junioreissa työskentelee alkavalla kaudella tuttuja kasvoja uusissa rooleissa. Seurassa vuoden verran työskennellyt Niko Ollilainen aloittaa 1.9. uudessa tehtävässään Josba Junioreiden valmennuspäällikkönä. Ollilainen toimii myös B-poikien päävalmentajana. Juniorikoordinaattorina on aloittanut Janne Ruuskanen ja hän toimii seuratyön lisäksi Josba Akatemian ja A-poikien päävalmentaja.

Josba Junioreiden uutena valmentajana toimii yli 200 liigapelin ja 69 maaottelun salibandylegenda Janne Tähkä. Hän on aiemmin valmentanut pääkaupunkiseudulla mm. SSV:ssä ja HIFK:ssa. Valmentajan työ Josba Junioreissa kuuluu Tähkän valmentajan ammattitutkinnon opintoihin. Janne Tähkä on kaudella 2019-20 mukana poikien A- ja B-junioreiden valmennustiimeissä sekä vastaa C1-poikajunioreiden valmennuksesta.

- Siitä lähtien kun lähdin Joensuusta, on aina ollut suuri halu palata tänne takaisin salibandyn pariin, koska missään muualla se vaan ei ole tuntunut yhtä mukavalta, kertoo Janne Tähkä Joensuuhun paluustaan.

- Seuralla ei ole koskaan ollut kolmea työntekijää, tämä tuo lisää mahdollisuuksia toiminnan kehittämiseen, iloitsee Josba Junioreiden puheenjohtaja Petri Vallius.

Janne Tähkän mukana Joensuuhun ovat muuttaneet hänen kaksi salibandyä pelaavaa poikaansa. Kasper Tähkä pelaa Josban miesten edustusjoukkueessa ja A-junioreissa, ja Roope Tähkä A-sekä B-junioreissa.

Josba Junioreiden joukkueet osallistuvat leveällä rintamalla elokuussa pelattaviin eri ikäluokkien valtakunnallisten sarjojen karsintoihin. Pojista paikkaa SM-sarjassa tai divarissa tavoittelevat A- ja B-juniorit sekä C2-junioreiden yhteisjoukkue LeBa/Josba. Tyttöjunioreista karsinnoissa ovat mukana A-junioreiden yhteisjoukkue Josba/FB Factor sekä B- ja C-tytöt.

Seuran uusimmat

Josba Juniorit ry

PL 128

80101 Joensuu


toimisto@josbajuniorit.fi