Kymppijuhlat onnistuivat hienosti!
25.7.2020 21:33 Uutisointi / Pääsivusto

Kymppijuhlat onnistuivat hienosti!

Josba Junioreitten 10-vuotisjuhlat ja katusäbäturnaus saivat liikkeelle useita satoja lajista kiinnostuneita Joensuun torille la 25.7.20. Tilaisuuden avasi puheenjohtaja Malva Eskelinen, jonka jälkeen kuultiin seuran historiaa ja tulevaisuuden suunnitelmiakin.

Lähes kaikista joukkueista oli paikalle saapunut edustusta lavalle esittäytymään ja saipa yksi onnellinen/joukkue palkinnonkin kauden suorituksistaan. Pytty ojennettiin myös vuosien ja viime kauden mittaan ansioituneille seuratoimijoille, joista mainittakoon seuran pitkäaikainen puheenjohtaja Jarkko Ronkainen.

Tapahtumassa pelattiin useita junnujen näytösotteluita ja myös varsinaisia aikuisten katusäbäpelejä. Lisäksi torilla oli tarjolla pomppulinnoja, kahvio, arvontaa, onnenpyörä sekä tarkkuuslaukaisu- ja tutkaan laukaisupisteet. Torilavalla väkeä viihdyttivät taikuri Timo Leminen, sirkustaiteilija Rauli Katajavuori sekä Joensuun Cheerleadingseuran JCS Rimen tytöt.

Kaiken kaikkiaan päivä oli enemmän kuin onnistunut ja järjestäjien kesken lopussa todettiinkin, ettei tämä jäänyt seuramme viimeiseksi isommaksi tapahtumaksi!


   
Lisää uutisia
G2 14 Eskarisäbä
«  Syyskuu   »