Pohjanmaalta ei vielä pisteitä P18 SM-sarjassa
Julkaistu: 05.10.2021 19.18

P18 starttasi SM-sarjan kahdella vierasottelulla. Avauspisteitä ei ensimmäiseltä viikonlopulta vielä saatu. OLSlle hävittiin niukasti 6-5 ja Nibacokselle 9-5.

Oulussa päästiin pelaamaan Kastellin liigamatolle ja kahden erän jälkeen idän punaiset olivat hankkineet 1-4 johdon. Ensimmäinen erä oli vielä tunnusteleva, toisessa päästiin jo paremmin pallolle ja kotijoukkue sortui jäähyilemään. Sarjan kärkijoukkueisiin ennakoitu ja fyysisesti vahva OLS tuli kovaa viimeiseen erään ja oman pään virheet maksoivat lopulta voiton. Hyvä startti kuitenkin kauteen.

Sunnuntain peli Kokkolan diskovaloissa lähti hitaammin liikkeelle. Ensimmäiselle erätauolle mentiin Punakoneen johtaessa 1-3. Toinen erä oli meiltä heikko ja viimeiseen lähdettiin yhden maalin takamatkalta numeroin 5-4. Kolmannessa ero kotijoukkueen hyväksi repesi. Nibacoksen maalivahti pelasi hyvin ja torjui ottelussa yhteensä 28 punaisten yritystä.

Viikonlopun pörssikärki oli 2+2 tehoilla Niklas Hirvonen. Kaikki ketjut onnistuivat maalinteossa molemmissa otteluissa.

Kotiavaus pelataan LASBia vastaan lauantaina 16.10. Rantakylässä klo 16.30. Tule kannustamaan P18 kauden avausvoittoon!