Pisteitä tuomisina P18 vierastuplalta
Julkaistu: 22.11.2021 19.25

P18 lähti vuoden viimeisille vieraspeleille tuplavoitto alla. Vastassa olivat parin tappiollisen ottelun jälkeen voittoa janonnut Classic ja pitkässä voittoputkessa ollut Blackbirds.

Tampereella saimme vastaan familyn kovimman kaartin, mutta se ei idän punaisia hetkauttanut. Toisessa erässä otettiin parin maalin johto ja oltiin hyvin pallolla. Viimeiselle kympille edettiin tasatahtia, sitten meiltä pieni herpaantuminen ja Classic teki voittoon tarvittavat maalit. Loppulukemat Tenniskeskuksella 9-6.

Keravalla vuoti pelipaikan katto, mutta korvaava halli löytyi läheltä Tuusulasta. Peli oli vaiherikas ja rikkonainen. Tarvittava ero repäistiin toisessa erässä kun Blackbirdsin jäähyputken päätteeksi ylivoima toimi vihdoin ja sen jälkeen pari vapautunutta maalia tasaviisikoin sisään. Kolmannessa pidettiin maltilla palloa ja peitettiin vastustajan vedot.

Viikonloppuna pisteille pääsi 13 josbalaista: Antti Kolu 1+3, Joona Pirhonen 2+1, Simo Lavikainen 2+1, Aatu Heiskanen 2+0. Joukkueesta löytyy leveyttä.

Josba on pelannut sarjassa nyt 10 ottelua ja kuudella voitolla on kasassa 18 pistettä. Seuraavat SM-sarjan kotipelit pelataan MM-kisatauon jälkeen 18.-19.12. Silloin vastassa ovat Nibacos ja OLS.