T21 2001-2003, T21 SM-sarja

Josba - Pirkat/Häme Stars  5 - 7

Rantakylän urheiluhalli

T21 - Niukka tappio

Pelin alku oli kotijoukkueelle tahmainen, vauhtiin ei meinattu päästä millään. Pirkat/Häme Stars oli puolestaan hyvällä jalalla liikkeellä alusta lähtien ja se menikin 2-0 johtoon reilun viiden minuutin pelin jälkeen. Ensimmäinen erän puolivälissä Josbakin pääsi peliin mukaan ja Iita Hirvonen kavensi pelin yhteen kahteen. Näissä lukemissa mentiin erätauolle. Toinen erä oli kotijoukkueen hallintaa, Tiia Romppasen ja Sanni Fredrikssonin maalein toisen erän jälkeen oltiin tasalukemissa 3-3. Kolmannen erän alkuun Pirkat/Häme Stars teki kaksi maalia varsin nopeasti. Kotijoukkue aloitti takaa-ajon Lotta Lukkarisen maalilla ja tuli tasoihin Jenna Jolkkosen ylivoimamaalilla. Erän loppupuolella vastustaja pääsi kuitenkin yllättämään kaksi kertaa ja tuloksena oli niukka tappio 5-7. Kotijoukkueen maalit syöttivät Lotta Lukkarinen, Nea Rova, Niina Salo ja Silja Kuusela kahdesti. Susanna Tiainen torjui 15 laukausta kotijoukkueen maalilla.

Tilastot

5 - 7

Pirkat/Häme Stars
1 - 22 - 12 - 4
11'MaaliHirvonen Iita
11'MaalisyöttöLukkarinen Lotta
24'MaaliRomppanen Tiia
24'MaalisyöttöRova Nea
32'MaaliFredriksson Sanni
32'MaalisyöttöSalo Niina
46'MaaliLukkarinen Lotta
46'MaalisyöttöKuusela Silja
47'MaaliJolkkonen Jenna
47'MaalisyöttöKuusela Silja