P19 2004-2005, P19 SM alempi alkusarja

Josba - TPS  8 - 5

Rantakylän urheiluhalli

TPS kaatui kotikentällä

Peliin saatiin hyvä alku kun ensimmäinen maali merkittiin meille toisella peliminuutilla. TPS:n kivikova ykköskenttä iski ensimmäiseen erään kolme maalia ja tauolle mentiin tilanteessa 2-3.

Toisessa tultiin tasoihin ylivoimalla ja ykköskentän nätillä pallon siirtelyllä koppiin mentiin meidän 4-3 johdossa.

Kolmannen alkuun vastustaja tasoitti, mutta sen jälkeen kentän kunkku Elias Korhonen laittoi sisään kolme maalia ja Oskari Kuivalainen välissä yhden. TPS onnistui yhden vielä ilman maalivahtia tekemään, mutta aika loppui kesken. Maalit summerin soidessa meille 8-5.

Elias tänään neljä maalia, oivallisia syöttöjä jakanut Juuso Kiiskinen 1+3, Miska Koistinen 1+2 ja Oskari 1+1. Pisteillä myös Antti Kolu ja Simo Lavikainen. Voittoon tarvittiin Atto Meriläisen 26 torjuntaa.

Seitsemän pelatun ottelun jälkeen Josballa on seitsemän voittoa ja päästettyjä maaleja vähiten.