23
MAA
18.00
D2 06 Punainen , D2-pojat KS/SK, lohko A

Sudet SB - Josba punainen   

Kuusankosken ut Kouvola

D2-06 Punainen raivasi tiensä alueloppuhuipentumaan!

D2-06 pelasi viikonloppuna ylialueellisen jatkosarjan viimeisen turnauksen Kouvolassa. Lähtökohta turnaukseen oli yhtäaikaa hieno mutta myös haasteellinen: pääsy alueloppuhuipentumaan oli täysin omissa käsissä.


Pitkähkö väliaika edellisestä turnauksesta oli käytetty monipuolisesti valmistautuen; pidettiin pieni tauko akkuja ladaten, harjoiteltiin laadukkaasti sekä tutkittiin omia pelejä videoilta.


Joukkueen jo viime turnauksien ajalta nähty hyvä ilme jatkui myös Kouvolassa, taisteluilmeen ollessa loistava. Turnauksen avauspelissä nopea ja taitava vastustaja pisti joukkueemme todella ahtaalle - lopulta tahto varmistaa pääsy alueloppuhuipentumaan näkyi kuitenkin juuri oikella tavalla hyvänä asenteena sekä taisteluna kentällä ja tavoite saatiin varmistettua tasapelin myötä. Tavoitteen varmistuminen sai poikien pelin vapautumaan ja tätä kautta toisessa pelissä koko joukkueelle saatiin hyviä onnistumisia.

Kauden päätöstä saatiin näin lykättyä muutamalla viikolla eteenpäin - alueloppuhuipentuma järjestetään 13.4. Kontiolahdella. Edelleen, pelipäivä on juhlapäivä - kaikki mukaan kannustamaan!




Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Josba Juniorit ry

PL 128

80101 Joensuu


toimisto@josbajuniorit.fi