C-Tytöt 04-05, SM-pudotuspelit

OLS - Josba C-tytöt   8 - 5

Oulu, Kastellin monitoimitalo (Sairaalanrinne 5)

C-tyttöjen ensimmäinen SM-pudotuspelikierros takana

C-tytöt kävivät tänään tiukan taiston OLSsia vastaan Oulussa. OLS lähti otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, joukkue voitti runkosarjan tappioitta. Josba lähti omaa peliä pelaamaan ja siirtyi ottelussa 1-0 johtoon Vilma Kettusen maalilla viiden minuutin pelin jälkeen. Sen jälkeen maaleja tehtiin vuorotellen, Josban toisen maalin teki Julia Pehkonen. Toisessa erässä OLS teki kaksi maalia, Josban jäädessä maaleitta. Peli ei kuitenkaan ollut selvä, kolmannen erän alussa Silja Kuuselan maalilla Josba kavensi tilanteen 4-3:een. Josban nostettua karvausta, OLS teki kolme maalia. Moni katsoja piti peliä jo ratkenneena, mutta Josban tytöt olivat eri mieltä. Silja Kuusela ja Jenna Jolkkonen tekivät kumpikin maalin, ja tilanne oli 7-5! Josba otti maalivahdin pois ja yritti kavennusta kuudella pelaajalla. OLS onnistui riistämään pallon Josbalta ja teki loppulukemiksi 8-5. Pudotuspelit jatkuvat ensi lauantaina (30.3.) Joensuussa, Liikuntakeskus Energyllä kello 12.00. Tervetuloa kannustamaan Josban tytöt voittoon!