14.00
B-tytöt 03-04, SM- Karsinta turnaus Kuopio

Josba B-tytöt - FBC Loisto Turku  3 - 4

Kuopio halli

Alkulohkossa kohdattiin ensin Loisto Turusta. Josban tytöt hallitsivat eka erää ja veivät sen 1-0 Tiia Romppasen maalilla Iita Hirvosen syötöstä. Toiseen erään saatiin huono alku kun pommumaali upposi Josban verkkoon. Oman pään virheistä taitavat Loiston tytöt rokottivat vielä 2:lla maalilla vieden Loiston jo 3-1 johtoon. Erän loppupuolella Silja Kuusela kaventi rankkarista maalin päähän 2-3:n ja vielä ennen erän loppua Annika Kettunen toi uskoa joukkueelle tasoittaen riistopallosta 3-3:n. Kolmannen erän alkuun Loisto karkasi 4-3 johtoon, joka jäi lopputulokseksi Josban hurjista tasoitusyrityksistä huolimatta. Kaiken kaikkiaan Josba loi maalipaikkoja selvästi enemmän, mutta viimeistely ontui pahasti eikä tuurikaan ollut kohdalla mm. 4 tolppaa , josta myös torjunnat Josba 6 ja Loisto 14 kertovat. Loisto pelasi varsin nuorella mutta taitavalla ryhmällä ennakkoluulottomasti viimeistelyprosentin ollen "murhaava". Kun maalit ratkaisevat ja taululla on numerot 4-3 voitto Loistolle. Josba ei päässyt tässä pelissä normi tasolle.

Tilastot

3 - 4

FBC Loisto Turku
1 - 02 - 30 - 1
11'MaaliRomppanen Tiia
11'MaalisyöttöHirvonen Iita
28'MaaliKuusela Silja
29'MaaliKettunen Annika