B-tytöt 03-04, SM-sarja B-tytöt

LASB ed. Lahti - Josba B-tytöt   8 - 6

Hollola Heinis halli

LaSB vei pisteet Hollolassa maalein 8-6

B-tytöille harmittava tappio Heinis-hallilla. Peli päättyi Lasb:n 8-6 voittoon. Tytöt tajusivat vasta 2-0 tilanteessa Lasbille , että peli on alkanut. Noustiin vielä eka erässä rinnalle ja näytti että peli hoidetaan, mutta asenne peliin vastustajalla oli selkeästi parempi ja halu kauden eka voittoon niin vahva että se onnistui. Valmennus yritti tiivistää 3: erän alkuun kahteen kenttään, mutta sekään ei tuonut apua. Vastustajan tehdesssä vielä maalin otettiin aikalisä ja siirryttiin takaisin koko rosterin peluutukseen, Josbattarien taistelutahto nousi kolmannen erän loppuun ja peli alkoi löytää uomiaan. Tytöille pisteet siitä ettei luovuttaneet vaan peli pelattiin loppuun asti. Pelistä kokonaisuudessaan täytyy todeta ettei se tasoltaan noussut mitenkään korkealle eikä heikkko tuomarilinja sitä auttanut, mutta ei onneksi ratkaissut peliäkään. Silja Kuusela onnistui 3:lla maalillaan, muuten joukkue pelasi alakanttiin eikä kunnon liikettä saatu ottelussa irti kuin ihan lopussa ja silloin se oli jo myöhäistä. Josbasta palkittiin ärhäkkä keskushyökkääjä Sanni Fredriksson.

Tilastot
LASB ed. Lahti

8 - 6

2 - 24 - 22 - 2
7'MaaliKuusela Silja
7'MaalisyöttöJolkkonen Jenna
18'MaaliKuusela Silja
19'Jäähy: 2minToivanen Sanni
24'Jäähy: 2minFredriksson Sanni
31'MaaliFredriksson Sanni
31'MaalisyöttöToivanen Sanni
39'MaaliKettunen Annika
39'MaalisyöttöRomppanen Tiia
53'MaaliPehkonen Julia
58'MaaliKuusela Silja