Josba B-tytöt - SB-Pro Nurmijärvi Hki  7 - 3

Rantakylän uh Joensuu

Vahva Kolmas erä toi B-tytöille selvän voiton SB-Pro:sta

Vahva Kolmas erä toi B-tytöille selvän 7-3 voiton SB-Pro:sta.

7:n kierroksen otteluun B-tyttöjen SM-sarjassa vastustajaksi oli saatu SB-Pro Nurmijärveltä Helsingin kupeesta. Ottelusta oli odotettavissa tasainen ja sitä se oli tuloksellisesti kaksi erää.

Eka erä oli Josban tytöiltä heikkoa peliä , vastustaja oli liikkeessä selkeästi edellä ja loi tilanteita huomattavasti enemmän Josban päätyyn. 2 jäähyäkin otettiin, joista toisessa vastustaja rankaisi heti 2:ssa sekunnissa. Onneksi Sussu oli jälleen pelipäällä ja piti joukkuetta pystyssä loistavilla torjunnoilla . Erä 1-1 torjunnat Josba 9 ja SB-Pro 3.

Toisessa erässä Josban tytöt pääsivät jo paremmin peliin ja olivat jopa hieman niskan päällä: Mutta maalinteko ontui, tosin vastustajallakin MV innostui myöskin huippu pelastuksiin. Erä jälleen 1-1 torjunnat Josba 7 ja SB-Pro 10.

Heti kolmannen erän alkuun Silja Kuusela survoi johto maalin 3-2 maalivahdin kahdesta loistavasta torjunnasta huolimatta. 3:n minuutin kuluttua Jenne Jolkkonen vei jo pelin 4-2: n. SB Pro joutui nostamaan karvaustaan puolustuksensa kustannukaella ja Josban tytöt saivat hyvän draivin päälle ja kolmesta jäähystä huolimatta veivät erän 5-1, torjunnat Josba 7 ja SB-Pro 9. Josbasta palkittiin puolustajan tontilta vahvan pelin pelannut Jenna Jolkkonen(2+2) ja SB- Pro:sta Mv Nuppu Tikkakoski. Tsemppari palkinnon vei Josbasta Julia Pehkonen (2+0). Myös Silja Kuusela (2+2) ja Aino Juntunen (0+2) onnistuivat hyvin. Maalilla Sussu Tiainen pelasi jälleen varmasti eikä jäänyt 2 vuotta nuorempana yhtään varjoon vastajoukkueen U16 maajoukkuemaalivahdista. Molemmat MV:t olivat selkeästi joukkueidensa parhaimmistoa.

Tilastot

7 - 3

SB-Pro Nurmijärvi Hki
1 - 11 - 15 - 1
10'Jäähy: 2minHirvonen Iita
17'MaaliLukkarinen Lotta
17'MaalisyöttöJuntunen Aino
18'Jäähy: 2minFredriksson Sanni
29'MaaliJolkkonen Jenna
29'MaalisyöttöKuusela Silja
40'MaaliKuusela Silja
40'MaalisyöttöJolkkonen Jenna
43'MaaliJolkkonen Jenna
43'MaalisyöttöJuntunen Aino
46'MaaliPehkonen Julia
46'MaalisyöttöKuusela Silja
50'MaaliKuusela Silja
50'MaalisyöttöJolkkonen Jenna
52'Jäähy: 2minRomppanen Tiia
55'Jäähy: 2minNaumanen Carolina
55'MaaliPehkonen Julia
55'MaalisyöttöPykäläinen Sofia
58'Jäähy: 2minFredriksson Sanni