B-tytöt 03-04, SM-sarja B-tytöt

Josba B-tytöt - RRS Oulu  2 - 8

Rantakylän uh Joensuu

Vastustajan jäähyt koituivat B-tyttöjen turmioksi Josba- SSRA 2-8

B-tytöille tänään 2-8 tappio Rankkoja Ankkoja vastaan. SSRA rankaisi kahdesti ailvoimalla ja 3 sekunnissa ylivoimalla. Ensimmäinen erä meni vielä tasaisen vauhdikkaasti. Toisessa erässä josbattarilla oli jälleen notkahdus pelaamisessa, josta vastustaja auttamattomasti rankaisi. Kolmannessa erässä josbattaret pääsivät taas peliin mukaan. Paikkoja oli kohtalaisen hyvin, mutta viimeistely ontui. Joka tapauksessa positiivista oli se, että peli oli josbattarilla parempaa kuin viimeksi Rankkoja Ankkoja vastaan pelatessa. Joukkueeseen liittyi uusi pelaaja: Kiia-Maria Kuru. Lämpimästi tervetuloa Kiltsu .

Tänään maalinteossa onnistui palkittu Julia Pehkonen ja Jenna Jolkkonen. Molempiin maaleihin syöttäjänä toimi Aino Juntunen.

Tilastot

2 - 8

RRS Oulu
0 - 10 - 42 - 3
34'Jäähy: 2minFredriksson Sanni
43'MaaliPehkonen Julia
43'MaalisyöttöJuntunen Aino
57'MaaliJolkkonen Jenna
57'MaalisyöttöJuntunen Aino