B-tytöt 03-04, SM-sarja B-tytöt

Josba B-tytöt - Classic Tampere  3 - 10

Rantakylän uh Joensuu

Rouva Fortuna hylkäsi B- tytöt myös su. pelissä Josba- Classic 3 -10

Rouva Fortuna hylkäsi B- tytöt myös su. pelissä Josba- Classic 3 -10 (1-2)(1-5)(1-3)

Sunnuntai aamun peliin tuli jo aamulla jobin postia, kun mv. Sussu Tiainen oli sairaana. Onneksi hätiin saatiin Margarita Huttunen, joka pelasikin ihan kelpo pelin numeroista huolimatta. Avain pelaajista myös Julia Pehkonen oli liikuntakiellossa. Peli alkoi varsin vauhikkaasti päästä päähän ja erän alkupuolella Josballa olikin jo usea hyvä maalipaikka, mutta eiliseen tapaan onni ei ollut kohdalla. Erän puolivälin jälkeen tilanne vaan musteni Josban kannalta entisestään, kun joukkueen kärkipelaaja Sofia Pykäläinen loukkaantui vakavasti . Tämä näkyi heti tyttöjen otteissa, eikä joukkue tästä toipunut aikalisästä huolimatta. Lisäksi vielä toisessa erässä Anni Valliuksen nilkka nuljahti, joten peli oli lopullisesti taputeltu rosterin mennessä liian kapeaksi. Sillä jotta kärkijoukkue Classicia olisi pystytty hasstamaan olisi kaikkien osa-alueiden pitänyt olla kunnossa, nyt kaikki meni pieleen. Numerotkin kasvoivat turhan suuriksi otteluun nähden. Maalinteossa ei ollut tänäänkään onnea mm. lukuisia tolppia. Lisäksi Classic oli erittäin ärhäkkäällä päällä edellisen päivän Ankoille hävityn 3-0 tappion sisuunnuttamana. Vielä eka erässä Josba pystyi tulemaan 1-1 tasoihin Silja Kuuselan ja Tiia Romppasen operoiman maalin muodossa, mutta hetki ennen erän loppua Classic teki vielä 1-2:n. Toisessa erässä näkyi tyttöjen alitajunassa Sohvin loukkaantuminen ja Classic vei helposti erän. Erän toisella puoliskolla Tiia vielä ryösti vastustajalta pallon ja kuljetuksen pääteeksi veti tarkasti etunurkkaan 2- 5. Kolmannessa erässä Jenna Jolkkonen teli joukkueelle 3:n maalin Nea Rovan syötöstä. Kiia Kuru pääsi vielä kokeilemaan rankariakin, mutta vastustajan Mv. oli tällä kertaa etevämpi. Josbasta parhaana palkittiin näyttäviä rohkeita nousuja tehnyt ja hyvän pelin pelannut puolustaja Sanni Toivanen.

Tilastot

3 - 10

Classic Tampere
1 - 21 - 51 - 3
16'MaaliKuusela Silja
16'MaalisyöttöRomppanen Tiia
32'MaaliRomppanen Tiia
37'Jäähy: 2minHirvonen Iita
43'MaaliJolkkonen Jenna
43'MaalisyöttöRova Nea