12.30
Naiset Edustus, Naisten II divisioona Savo-Karjala

FB Factor - Josba   7 - 4

Kalevalan koulu Kuopio

Factor parempi ”miekkailu sählyssä” Kuopion parketilla 7-4 naisten II divarissa.

Tälläkin kertaa Factorin ja Josban kohtaaminen ei ollut tasoltaan erityisen kummoinen. Pieni kenttä ja parketti toi oman mausteensa soppaan, josta Factorin naiset selvisivät tällä kertaa paremmin. Josban Naiset tekivät taas valtavan työn maalien eteen, hyvistäkään paikoista ei saatu palloa maaliin vaan lauottiin ohi tai kohti maalivahtia, kun lisäksi vastustajalle jaettiin ”lahjamaali paikkoja”, joista he vuorostaan kiittivät hyvällä viimeistelyillä oli loppunumerot ansaitut Factorille.

Ensimmäinen maali tuli Josballe vasta ottelun puolivälin jälkeen toisessa erässä Factorin johtaessa jo 3-0, maalin teki Susanna Pesiö Tiia Romppasen vapauttavasta syötöstä. Erän lopussa vastustaja karkasi vielä 4-1 johtoon.

Kolmannessa erässä Josba kavensi Iida Hartikaisen maalilla 2-4 Taija Ahosen toimiessa syöttäjänä. Factor kuittasi 5-2:n. Susanna Pesiö teki kohta kauden toisen maalinsa Saana Niemitalon syötöstä. heti perään Aino Juntunen toi Josban jo maalin päähän Nea Rovan toimiessa assistenttina. Factor otti aikalisän, joka onnistui viemään joukkueen 6-4 johtoon. Josba aloitti raivoisan kirin, mutta se päättyi kahteen turhaan jäähyn, joista ensimmäinen oli tuomarivirhe ja toinen oma turhautuminen, josta Factor kaunisteli loppulukemiksi 7-4. Josbasta palkittiin pirteästi pelannut Tiia Romppanen.

Pelissä oli paljon mailaan lyöntejä joita paljon vihellettiin ja paljon jäi viheltämättä. Sen sijaan puhtaista kontakteista vihellettiin turhaan jopa jäähyllekkin. Mutta Factori oli joka tapauksessa parempi tässä pelissä.

Tilastot
FB Factor

7 - 4

2 - 02 - 13 - 3
20'MaaliPesiö Susanna
20'MaalisyöttöRomppanen Tiia
30'MaaliHartikainen Iida
30'MaalisyöttöPurontaus Taija
35'MaaliPesiö Susanna
35'MaalisyöttöNiemitalo Saana
36'MaaliJuntunen Aino
36'MaalisyöttöRova Nea
39'Jäähy: 2minSalo Niina
42'Jäähy: 2minHirvonen Iita