Josba - Welhot II  5 - 4

Kalevalan koulu Kuopio

Jälleen tiukka peli naisilla Welhot II:sta vastaan 5-4

Toisessa pelissä kohdattiin Welhot II ja tämä peli jo muistuttukin enemmän salibandyä kuin edellinen Factorin kohtaaminen, ilmeisesti oli totuttu jo enempi ”parketin saloihin”

Eka erässä Welhot painui 1–0 ex Josbatar Suvi Kuiviston maalilla. Erän puolivälissä Tiia Romppanen karvasi pallon itselleen ja potkaisikin pitkään selässä olleen apinan Kalevan koulun parketille(kuka lie saanut ?) 1-1. Tästä pari minuuttia Tiia löysi Taija Ahosen takalinjoilta ja Josba Taijan vedolla 2-1:n. Tiia kävi vielä kerran yläkulmaa kolistelemassa ilman tulosta.

Toinen erä oli selkeästi Welhojen painetta, mutta Josban mv. Pipsa Juutilainen oli loistavalla pelipäällä ja piti joukkuetta pystyssä ja Welhot ei saanut kuin yhden maalin aikaiseksi.

Kolmannessa erässä Tiia onnistui jälleen jo 2 vuotta sitten löytyneen tutkaparinsa Taija Ahosen avulla 3-2. Tästä pari min. Josballe ylivoima, josta parketilla hyvin viihtynyt fyysinen puolustaja Kaisa Pietilä laukoi Anniina Karjulan syötöstä turvallisen tuntuisesti 4-2 6min. ennen loppua. Suvi oli toista mieltä ja kaventi maalin päähän. Tästä minuutti ja Carolina Naumanen otti pallon itselleen voittomaalilla ensimmäisen naisten II divari maalin muistoksi Nea Rovan syöttäessä 5-3, sillä Welhot tuli vielä 2,5 min ennen loppua maalin päähän. Mutta Josba kesti Pipsan johdolla ottelun loppuun. Josbasta palkittiin jälleen vahvasti pelannut Tiia Romppanen.

Tilastot

5 - 4

Welhot II
2 - 10 - 13 - 2
8'MaaliRomppanen Tiia
10'MaaliPurontaus Taija
10'MaalisyöttöRomppanen Tiia
36'MaaliRomppanen Tiia
36'MaalisyöttöPurontaus Taija
38'MaaliPietilä Kaisa
38'MaalisyöttöKarjula Anniina
40'MaaliNaumanen Carolina
40'MaalisyöttöRova Nea