T21 2001-2003, T21 SM-sarja

LASB, Hollola - Josba   2 - 4

Heinishalli, Hollola

T21 voitto LASBista

T21 avasi pistetilin SM-sarjassa komealla voitolla 4-2 vieraspelissä LASBista. Vastustaja siirtyi reilun neljän minuutin pelin jälkeen 1-0 johtoon, mutta tämä ei Josbaa hetkauttanut. Joukkueen työnteko palkittiin 14 minuutin pelin jälkeen, kun Jenna Jolkkonen tasoitti pelin, syötön maaliin antoi Sanni Toivanen. Erän lopussa Sija Kuusela siirsi Josban 2-1 johtoon, syöttäjänä Lotta Lukkarinen. Illan komein maali syntyi toisen erän alussa, kun Tiia Romppasen nappisyöttö löysi Nea Rovan ja hän pisti pallon takayläkulmaan - maalivahdilla ei ollut mitään mahdollisuutta torjua. Vastustaja kavensi vielä tilanteeksi 3-2. Josban voiton sinetöi Julia Pehkosen 4-2 Iida Valjuksen tarjoilusta. Josban maalissa Ronja Malinen torjui 19 kertaa, joukossa muutama todella upea pelastus!

Tilastot
LASB, Hollola

2 - 4

1 - 21 - 1 - 1
14'MaaliJolkkonen Jenna
14'MaalisyöttöToivanen Sanni
19'MaaliKuusela Silja
19'MaalisyöttöLukkarinen Lotta
21'MaaliRova Nea
21'MaalisyöttöRomppanen Tiia
42'MaaliPehkonen Julia
42'MaalisyöttöValjus Iida