T21 2001-2003, T21 SM-sarja

Northern Stars, Espoo - Josba   10 - 4

Espoo

T21 SM alkusarja ohi

SM alkusarjan viimeinen peli Espoossa päättyi tappioon. Kotijoukkue Northern Stars oli parempi numeroin 10-4. NSS tuli otteluun kovalla liikkeellä & aktiivisella otteella ja siirtyikin nopeasti 2-0 johtoon. Niina Salon maali Jenna Jolkkosen syötöstä erän puolivälissä nosti Josban peliin mukaan. NSS teki kuitenkin erä lopussa vielä kolme maalia ja erätauolle mentiin 5-1 lukemissa. NSS jatkoi maalailua ja siirtyi 7-1 johtoon. Jälleen erän puolivälissä toiveet kohosivat Josba leirissä Aino Juntusen ylivoimamaalilla, johon esityön teki Lotta Lukkarinen. Aino Juntunen teki erän loppuun toisen maalin samaa tyyliin maalin edestä tällä kertaa Silja Kuuselan syötöstä. Erätauolle mentiin lukemissa 9-3. Viimeinen erä oli Josban paras, sen loppupuolella Nea Rova vapautti Lotta Lukkarisen läpiajoon, josta tuloksena Josban neljäs maali. Viimeinen erä mentiin siis lukemin 1-1. Josban maalissa Ronja Malinen torjui 16 kertaa ja Susanna Tiainen kahdeksan. T21:sen kausi jatkuu alemmassa jatkosarjassa, jonka ohjelma selvinnee lähiaikoina.

Tilastot
Northern Stars, Espoo

10 - 4

5 - 14 - 21 - 1
10'MaaliSalo Niina
10'MaalisyöttöJolkkonen Jenna
30'MaaliJuntunen Aino
30'MaalisyöttöLukkarinen Lotta
39'MaaliJuntunen Aino
39'MaalisyöttöKuusela Silja
55'MaaliLukkarinen Lotta
55'MaalisyöttöRova Nea