P18 2004-2005, P18 SM-sarja

Josba - TPS

Joensuu Areena

KOTIAVAUKSESTA VOITTO

Ensimmäinen peli Areenalla ja ensimmäinen kotiyleisön edessä pitkään aikaan. Alku meni tarkkaillessa ja konetta käynnistellessä, 2-2 lukemissa koppiin.

Punakone kasvatti kierroksia toiseen erään. Pallollinen peli rullasi jo paremmin ja viikon kolmatta ottelua pelannut TPS ei onnistunut maalinteossa samaan tahtiin. Tauolle kotijoukkueen 6-3 johdossa.

Kolmas erä on kauden jokaisessa pelissä ollut meille vaikea. Tänäänkin päästettiin vastustaja jo maalin päähän, mutta siihen loppui kiri. Pisteet jäivät Punakoneelle maalein 8-6.

Juuso Kiiskiselle tänään hattutemppu 3+1 ja Atto Meriläisen akrobatiaa tarvittiin maalilla.

Viikon päästä jatketaan Areenalla sekä lauantaina että sunnuntaina. Pysy kanavalla!