Ohjeita liikuntapaikkojen käyttäjille
Julkaistu: 12.08.2020 00.00

Ohjeita liikuntapaikkojen käyttäjille

Liitteenä Joensuun kaupungin ohje Covid-19 -ohje Liikuntapaikat 1.6. alkaen (004).pdf

Joensuu Areenalle vain H1-15-16 vanhempi-lapsikerholaisten vanhemmat saavat mennä liikkumaan lapsensa kanssa kentälle. Muista joukkueista vain valmentajat, ohjaajat ja nimetyt huoltajat saavat mennä kentän reunalle. G- / F- juniorit kokoontuu areenan aulaan tai ulko-oven läheisyyteen ja siitä lähdetään yhdessä harjoituksiin, mikäli lapset eivät osaa liikkua yksin kentälle. Jos lapsi osaa mennä suoraan kentälle häiritsemättä muita liikkujia, niin tämä sallitaan, koska näin vältämme ruuhkia aulassa ja käytävillä.

Katsomoon meno ohje vanhemmille tarkentuu lähiaikoina, josta infoamme täällä heti kun ohjeistus meille selvä. Tällä hetkellä se on kielletty.

Sisäliikuntapaikkoihin ei ulkopuolisia tarkennus 12.8. alla olevasta linkistä

https://www.joensuu.fi/-/sisaliikuntatiloihin-ei-ulkopuolisia?inheritRedirect=true&redirect=https%3A%2F%2Fwww.joensuu.fi%2Fhaku%3Fp_p_id%3Dcom_liferay_portal_search_web_portlet_SearchPortlet%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26_com_liferay_portal_search_web_portlet_SearchPortlet_mvcPath%3D%252Fsearch.jsp%26_com_liferay_portal_search_web_portlet_SearchPortlet_keywords%3Dsis%25C3%25A4liikunta%26_com_liferay_portal_search_web_portlet_SearchPortlet_scope%3D%26_com_liferay_portal_search_web_portlet_SearchPortlet_groupId%3D0

Salibandyliiton ohjeita ja suosituksia > https://salibandy.fi/fi/info/koronapandemia/

Lisäohje koskien harjoitusliivin käyttöä. Jos joukkueella on käytössä harjoitusliivit, ne tulee korona-aikaan jakaa pelaajille henkilökohtaiseen käyttöön. Liivejä ei saa vaihdella harjoituksen aikana ja oman harjoitusliivin pesu suoritetaan kotona. Sama sääntö koskee maalivahdin varusteita.

Jokainen pelaaja, toimihenkilö ja valmentaja osallistuvat harjoitteluun omalla vastuullaan.

Muistetaan myös seuraavat ohjeet koronaepidemian leviämisen ehkäisemiseksi:

  • Tule paikalle vain terveeenä
  • Pese kädet tai käytä käsihuuhdetta
  • Muista oikeanlainen yskimishygienia
  • Muista turvaväli 1-2 m
  • Älä tule liikuntatilaan liian aikaisin ja odota omaa harjoitusvuoroa ulkopuolella

Josba Juniorit ry

PL 128

80101 Joensuu


toimisto@josbajuniorit.fi