Johtokunta kokoontui miettimään koronan vaikutuksia ja toimintamaksuja
Julkaistu: 21.08.2020 00.00

Johtokunta kokoontui miettimään koronan vaikutuksia ja toimintamaksuja

Johtokunnan kokous: Valmistautumista koronarajoituksiin sekä vuosikokoukseen

Josba Junioreiden johtokunta piti tiistaina 18.8. kokouksen, jonka asialistalla oli muun muassa varautuminen koronan mahdolliseen toiseen aaltoon. Lisäksi johtokunta valmisteli ehdotuksen tulevan kauden maksujen suuruudesta vuosikokoukselle.

Kokous totesi, että koronan mahdollinen toinen aalto olisi valmennuksellisesti haastava. Tilanteeseen tulee vaikuttamaan erityisesti rajoitusten luonne ja määrä. Yhdessä kuitenkin todettiin, että joukkueiden toimintaa pyritään silti edelleen tukemaan. Selvityksen alla ovat yhteistyömahdollisuudet alueen muiden urheiluseurojen kanssa, etätreenit sekä pienryhmät. Tarpeita tullaan tilanteen niin vaatiessa katsomaan myös joukkuekohtaisesti.

Maksuja esitetään pienennettäväksi tulevaan kauteen

Seuran johtokunta esittää seuran vuosikokoukselle tulevan kauden jäsenmaksun suuruudeksi 60 euroa ja toimintamaksuksi 90 euroa per pelaaja. Seuran vuosikokous pidetään tiistaina 20.10.2020 klo 18 Islon tiloissa, Länsikatu 15. Samassa kokouksessa tullaan valitsemaan seuran uusi johtokunta. Vuosikokous on avoin kaikille jäsenille, alaikäisten lasten edustajana kokouksessa voi toimia pelaajan huoltaja. Tervetuloa!

Johtokunnan seuraava kokous pidetään syyskuun lopulla.

Josba Juniorit ry

PL 128

80101 Joensuu


toimisto@josbajuniorit.fi