P18 päätti syyskauden sarjakuutosena
Julkaistu: 19.12.2021 21.23

P18 päätti syyskauden sarjakuutosena

Syksyn pelit päätettiin kotituplaan. Joensuuhun matkasivat Nibacos Kokkolasta ja Oulun aina vaarallinen OLS. Molemmille hävittiin kauden avausviikonloppuna, OLSille niukasti ja Nibacokselle selvemmin.

Lauantain peli Nibacosta vastaan oli vähämaalinen. Tolppia kyllä kolisteltiin, mutta saatiin vain kaksi sisään. Punaiset joutuivat rukkaamaan ketjujaan ja se näkyi kentällä. Pelillä oli myös ensi kertaa tällä kaudella SM-sarjassa pelanneita ja kolmoskentässä pelanneet debytantit hoitivat tonttinsa mallikkaasti. Voitto vieraille maalein 2-3.

Sarjan kärkikaksikkoon asettunut OLS laittoi josbalaiset kunnon testiin. Pelin alkuun saatiin pari onnistumista, mutta toinen erä oltiin pahasti purjeessa. Vastustaja laittoi kovalla prosentilla sisään ja toisen erän jälkeen oltiin viisi maalia perässä lukemissa 2-7. Kirivaihde ja rentous löytyi kolmanteen erään ja maali kerrallaan kurottiin eroa kiinni. Kirin kapellimestareina olivat hattutempun tehnyt Joona Pirhonen 3+1, sekä Elias Korhonen 2+1, Juuso Kiiskinen 1+2 ja Miska Koistinen 0+2. Jatkoaikakaan ei tuonut ratkaisua ja päädyttiin ensimmäisen kerran tällä kaudella rankeille. OLS veti lopulta pidemmän korren ja pelin loppulukemat olivat 8-9.

Idän punaiset jäävät joulutauolle sarjan kuudennella paikalla. Sarjan keskikastissa viisi joukkuetta on kolmen pisteen sisällä, joten joka pisteestä käydään runkosarjan toisella puolikkaalla tiukkaa taistelua.

Seuraavan kerran pelataan ensi vuonna sunnuntaina 9.1., jolloin Rantakylässä vastassa on Happee.




Josba Juniorit ry

PL 128

80101 Joensuu


toimisto@josbajuniorit.fi