Josban B-pojilla neljän pisteen viikonloppu
Julkaistu: 09.12.2018 00.00

Kotituplassa kohdattiin lauantaina GrIFK (Kauniainen) ja sunnuntaina Happee/Urho (Jyväskylä).

Josba – GrIFK NG 8-9 ja. (3-2, 4-2, 1-4, 0-1) Josba – Happee/Urho (2-2, 2-3, 2-0)

Joukkue on viime aikoina kärsinyt oudoista sulamisista kesken pelien. Hyvien alkujen jälkeen ja selvässä johtoasemassa ei ole osattu otteluita hoitaa kotiin vaan vastustaja on tullut rinnalle ja ohi jopa viiden maalin takaa.
Tämä toistui jälleen lauantaina. Sarjakakkosta Grania vastaan ottelu alkoi loistavalla ilmeellä ja numeroiden valossa tasainen ensimmäinen erä oli selvää kotijoukkueen hallintaa. Toisen erän alkuun ottelu näytti ratkeavan, kun Josba vei reilun viiden minuutin jakson 4-1 ja siirtyi ottelussa 7-3 johtoon. Vastustaja hiipi kuitenkin parin ylivoimamaalin siivittämänä parin maalin päähän ja 60 minuutin jälkeen taululla seisoi 8-8. Näillä numeroilla mentiin jatkoajalle. Jatkoajan alkuun pelattiin sekava vaihto ja kaveri kuittasi maalin eteen pomppineen pallon nuottaan. Piste ei paljon lämmittänyt. Valmennukselle ja pelaajille jäi paljon mietittävää sunnuntain koitokseen.

Tatu Havula (3+0), Rasmus Virkkunen (2+0), Eetu Alitupa (1+1), Toni Miettinen (0+2), Eetu Nevalainen (1+0), Tuomas Tirkkonen (1+0), Matti Karvinen (0+1), Juuso Salomies (0+1), Artturi Vänskä (0+1) ja Tuukka Fredriksson (0+1)

Sunnuntaina väännettiin tasaisesti Happee/Urhon kanssa. Peliä hallittiin maalipaikkojen ja laukausten osalta selvästi, mutta pieni tehottomuus ja vastustajan laadukkaat vastahyökkäykset pitivät pelin tasaisena. Kolmanteen erään lähdettiin maalin taka-ajoasemasta ja se tuntui sopivan joukkueelle paremmin kuin johdossa pelaaminen. Myös ketjuja pistettiin uusiksi asiantuntijapohjalta saatujen vinkkien perusteella. Homma toimi hienosti ja tasapainoiseen erään mahtui kaksi tyylikästä maalia, joilla peli käännettiin voitoksi.

Tatu Havula (2+2), Toni Miettinen (1+1), Artturi Vänskä (1+1), Eetu Nevalainen (1+0), Eetu Alitupa (1+0), Lauri Piironen (0+1), Tuomas Tirkkonen (0+1