Julkaistu: 20.12.2018 00.00

Tunteiden taisto, 8.12.2018, Jorjy-Josba, 4-5

Peli alkoi Juulia Salomiehen ilmiömäisellä osumalla (0-1). Muutama vaihto eteenpäin ja Merike Eskelinen paukutti sisään Anniina Karjulan syötöstä (0-2). Vaikutti siltä, että peli on Josban hallinnassa, kunnes Jorjy pääsi yllättämään ja kavensi tilannetta aloitusvoitosta suoraan tehdyllä maalilla (1-2). Jorjy tasoitti ajassa 5.54 (2-2). Josba meni Jorjyn ohi vaparista lähteneestä Reetta Backmanin vedosta (2-3). Pelissä hieman tunteet meinasivat kuumentua ja Josba otti erän lopulla jäähyn, jolloin toistamiseen Jorjy tasoitti (3-3).

Toiseen erään lähdettiin siis tasatilanteesta. Erä oli hiljaisempi ja ajassa 2.23 Jorjy meni johtoon.

Kolmanteen erään Josba oli maalin takana Jorjystä. Ajassa 4.08 Tiia Romppanen kylmän viileästi riisti pallon Jorjylta ja tykitti Josban tasalukemiin (4-4). Eikä aikaakaan, kun Romppanen pääsi loistamaan toistamiseen ja vei Josban johtolukemiin 4-5.

Peli päättyi Josban voittoon 4-5.