Julkaistu: 20.12.2018 00.00

Piikkipaikalle, 8.12.2018, Welhot-Josba, 1-5

Päivän toisessa pelissä vastaan asettui odotetusti kova vastus ja sarjakärki Kuopion Welhot.

Ottelun alkuun panostettiin kovasti punaisen leirissä ja voiton tahtoa ja halua korostettiin alkulämpimässä. Heti ensimmäisen erän alussa tuli lunta tupaan, kun welhot siirtyvät 1-0 johtoon ajassa 00:50. Tämä toimi hyvänä herätyksenä punaisille, joskin tästä peli jatkui melko levottomana ja tuomarikin joutui huomauttamaan molempia joukkueita kovasta pelistä. Kovatasoisessa pelissä tilanteita oli paljon molemmissa päissä, mutta vasta ajassa 08.77 Juulia pääsi tasoittamaan pelin 1-1 ja tästä vähän eteenpäin ajassa 11.23 Reetta vei punaiset johtoon 1-2.

Toisen erän alkuun Welhoille vihellettiin jäähy, mutta valitettavasti punaiset eivät pystyneet tätä hyödyntämään. Hetki kuitenkin jäähyn jälkeen punaiset siirtyivät 1-3 johtoon Meriken osuttua maaliin. Toisessa erässä molemmilla oli havaittavissa hyvää pallollista peliä, mutta vain punaiset onnistuivat maalinteossa Siken viimeistellessä 1-4 maalin. Näissä lukemissa lähdettiin kohti kolmatta erää.

Kolmas erä oli tarkkaa pelaamista molemmilta ja kerran punaiset pääsivät kokeilemaan ylivoimaakin, mutta tuloksetta. Ottelun loppupuolella 39.32 Suvi kaunisteli lukemia 1-5 ja näin punaisille äärimmäisen tärkeä voitto ja voiton ansiosta punaiset siirtyivät lohkon piikkipaikalle! Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa turnausta, joka pidetään 5.1 Joensuussa! Tervetuloa kannustamaan punaiset hyviin suorituksiin!