Ylimääräinen vuosikokous 7.5.20
Julkaistu: 22.04.2020 00.00

Ylimääräinen vuosikokous 7.5.20

Johtokunnassa tapahtuneiden muutosten takia kutsumme koolle ylimääräisen vuosikokouksen to 7.5.20 klo 18:30. Ennen kokousta pidämme tilannekatsauksen seuran asioista klo 18.

Vuosikokous järjestetään nimellisesti Islolla (Länsikatu 15, Joensuu), mutta toivomme kaikkien osallistuvan etäyhteydellä Teamsin kautta. Kokouslinkki: JosbaJuniorit yleiskokous 7.5.20

Kokouksen asialistalla on uuden puheenjohtajan valinta ja johtokunnan täydentäminen. Lisäksi kokouksen jälkeen jatkamme uuden johtokunnan järjestäytymiskokouksella, arviolta noin klo 19.

Johtokunnassa on tilaa useammalle henkilölle! Jos palat halusta kehittää tulevaisuuden salibandyseuraa avoimella, osallistavalla ja yhteisöllisellä otteella, älä epäröi ottaa yhteyttä: riikkaturunen17@gmail.com tai puh 044 235 1981 / Riikka Turunen.

Jakakaan tätä viestiä tahoillanne, jotta asia tavoittaisi mahdollisimman laajan jäsenkunnan.

Tervetuloa vuosikokoukseen runsain joukoin mukaan!

T. Riikka, Malva, Ilona ja Katja johtokunnasta

Lisätietoja: Riikka Turunen, p.044 2351981


Päivitetty 23.4.20 klo 19:35:

Etäkokouksen toteutumisen ehtona on eduskunnassa tällä hetkellä käsittelyssä olevan yhdistysten etäkokousmahdollisuuden lakimuutoksen valmistuminen. Tämänhetkisten tietojen mukaan lakimuutoksen pitäisi valmistua hyvissä ajoin ennen 7.5.2020 suunniteltua kokousta.

Äänestys kokouksessa: Olympiakomitean lakimies ja Salibandyliitto ovat suositelleet seuran toimivaltaisuuden ja käytännön asioiden hoitamisen kannalta johtokunnan täydentämistä ja puheenjohtajan valitsemista mahdollisimman pian, vaikka suljettua äänestystä ei voitaisikaan täysin tällä hetkellä toteuttaa. Järjestämme kokoukseen ulkopuolisen, puolueettoman äänten vastaanottajan ja laskijan. Äänestys tapahtuu kokouksessa ilmoitettuun puhelinnumeroon tekstiviestitse tai sähköpostiosoitteeseen. Jos tämä harkitsemamme äänetystapa mietityttää, ottakaa yhteyttä mahdollisimman pian.

Seuran uusimmat

Josba Juniorit ry

PL 128

80101 Joensuu


toimisto@josbajuniorit.fi