19.00
B-tytöt 03-04, SM- Karsinta turnaus Kuopio

Josba B-tytöt - TPS Turku  4 - 1

Kuopio halli

Alkulohkon toisessa pelissä Turun TPS vastaan oltiinkin jo pakkovoiton edessä sillä tappiolla olisi jo tässä vaiheessa oltu SM-sarjasta ulkona. Heti erän alkuun TPS teki 1-0 ja tilanne näytti tukalalta, mutta hyvin tytöt kokosivat itsensä ja hallitsivat erää. Puolivälissä erää tutkapari Silja Kuusela ja Annika Kettunen hassuttivat TPS:n puolustuksen 1-1 tauko tulokseksi. Toiseen erään Josba tuli vahvasti ensin Tiia Romppanen haistoi maalivahdille palautuksen ja teki tästä 2-1. Erän loppupuolella kovan painostuksen jälkeen Jenna Jolkkosen pyssy takalinjoilta puhui Sofia Pykäläisen syötöstä ja Tiian maskin peittäessä mv:n näkyvyyden 3-1. Erän loppuun saatiin vielä jäähy väärästä vaihdosta. Kolmannen erän alkuun Anni Vallius teki Sofia Pykäläisen syötöstä 4-1. Loppupeli keskityttiin puolustamaan johtoa, kestettiin kaksi jäähyäkin ja edellisen erän huono tuuri oli vaihtunut sillä vastustajall oli 3 tolppaa meidän yhtä vastaa. Maalilla Sussu Tiainen hoiteli loput. 4-1 voitto tiesi että seuravana päivänä oltaisiin vähintäin jatkopelissä.

Tilastot

4 - 1

TPS Turku
1 - 12 - 01 - 0
8'MaaliKuusela Silja
8'MaalisyöttöKettunen Annika
17'MaalisyöttöRomppanen Tiia
27'MaaliJolkkonen Jenna
27'MaalisyöttöPykäläinen Sofia
28'Jäähy: 2minVallius Anni
32'MaaliVallius Anni
32'MaalisyöttöPykäläinen Sofia
34'Jäähy: 2minVallius Anni
37'Jäähy: 2minHirvonen Iita
45'Jäähy: 2minPykäläinen Sofia