T21 2001-2003, T21 SM-sarja

Josba - ÅIF, Sipoo  7 - 1

Rantakylän urheiluhalli

Josba T21 aloitti SM jatkosarjan voitolla!!!

Josban T21 sai tänään alkaneessa SM-jatkosarjassa vastaan Sipoon ÅIF:n. Pelin alku oli tasainen ja ÅIF meni johtoon neljän minuutin pelin jälkeen. Tämän jälkeen pelin siirtyi Josban komentoon ja erätauolle mentiin Josban 2-1 johdossa maalitekijöinä Nelli Kämäräinen ja Silja Kuusela. Toinen erä sitten olikin Josban vahvaa hallintaa ja se meni Josballe 4-0. Maaleista vastasivat Lotta Lukkarinen kahdesti, Silja Kuusela ja Jenna Jolkkonen. Kolmannessa erässä Tiia Romppanen teki komealla maalilla loppulukemiksi 7-1. Josban maalissa Susanna Tiainen torjui 14 kertaa. ”Mainio aloitus jatkosarjaan” totesi joukkueen valmentaja Janne Tähkä pelin jälkeen. ”Joukkue pelasi sovitun taktiikan mukaisesti ja saatiin mukavasti onnistumisia myös maalinteossa”

Tilastot

7 - 1

ÅIF, Sipoo
2 - 14 - 01 - 0
5'MaaliKämäräinen Nelli
5'MaalisyöttöRomppanen Tiia
7'MaaliKuusela Silja
7'MaalisyöttöRomppanen Tiia
21'MaaliLukkarinen Lotta
21'MaalisyöttöKuusela Silja
22'MaaliKuusela Silja
22'MaalisyöttöJuntunen Aino
32'MaaliJolkkonen Jenna
32'MaalisyöttöLukkarinen Lotta
38'MaaliLukkarinen Lotta
38'MaalisyöttöKuusela Silja
52'MaaliRomppanen Tiia
52'MaalisyöttöFredriksson Sanni