C-Tytöt 04-05, SM-pudotuspelit

Josba C-tytöt - OLS  5 - 8

Liikuntakeskus Energy (Raatekankaantie 12)

Josban C-tyttöjen pelit tältä keväältä ohi - hieno kausi takana!

OLS Oulusta oli Josban C-tyttöjen vieraana tänään SM-pudotuspelien toisessa ottelussa. OLS voitti myös tämän kohtaamisen 5-8, joten C-tyttöjen SM-sarja on tältä keväältä ohi. Silja Kuusela teki Josban maaleista kaksi ja yhden maalin tekivät Aino Juntunen, Julia Pehkonen ja Annika Kettunen. Susanna Tiainen torjui 17 kertaa ja Eevi Hast OLSin maalissa 23. Peli oli tasainen, varsinkin ensimmäinen erä oli kotijoukkueen osalta hyvä. Samaten kolmannessa erässä saatiin painetta hyvin OLSin maalille, mikä näkyy torjunnoissakin.

Kausi oli nousujohteinen ja pääsy pudotuspeleihin oli hyvä suoritus joukkueelta. Voitto Vaasassa ja kaksi tasaista peliä runkosarjan voittanutta OLSia vastaan olivat hyvä lopetus kauteen. Ehkä juuri tänään tytöistä ei tunnu siltä, mutta kausi oli kokonaisuutena todella hyvä ja meni yli ennakko-odotusten.