Vuoden 2020-2021 Josbalaiset valittu.
Julkaistu: 28.05.2021 09.00

Vuoden 2020-2021 Josbalaiset valittu.

Kausi 2020-2021 lähenee loppuaan ja joukkueet ovat valinneet vuoden Josbalaisen.

Vuoden Josbalainen 2020-2021 ja perustelut.

Pojat/Miehet

Akatemia: Saku Lehti. Tasaista tekemistä harjoituksista ja peleistä toiseen. Vaatii itseltään ja ympärillä oleviltaan paljon.

A: Roope Hakkarainen. Roope on tunnollinen harjoittelija, jolta ei monet harjoitukset jäänyt kaudella välistä. Monikäyttöinen pelimies ja reilu joukkuekaveri.

B: Miko Parkkinen. Vuoden aikana kehitystä tapahtunut pelaajana todella paljon. Erittäin aktiivinen osallistuminen treeneihin ja peleihin. Ottaa hyvin muut pelaajat huomioon eikä turhasta valita.

C2-06 Leba-Josba: Petteri Viiliäinen. Petteri on osallistunut aktiivisesti ja säännöllisesti joukkueen harjoituksiin. Hän on kehittynyt joka osa-alueella kauden aikana todella paljon.

C2-06 musta: Eeli Uusitalo. Eeli on aina harjoitellut kurinalaisesti ja hänestä ei ole ikinä treeneissä häiriöksi. Eeli tulee toimeen kaikkien joukkuekavereidensa kanssa, ja hän sopii pelaamaan mille pelipaikalle tahansa. Eeliltä löytyy erinomainen peliäly, ja hän osaa tarvittaessa myös tsempata ketjukavereitaan pelaamaan paremmin.

D1-07 punainen: Otso Nyyssönen. Otso osallistuu aktiivisesti joukkueen toimintaan, ja on aina mukana hyvällä, iloisella ja periksiantamattomalla asenteella. Kykenee hienosti yhdistämään kahden lajin taitoja tekemisessään. Nopeutensa kentällä on valtakunnallista kärkitasoa.

D1-07 musta: Atte Hakkarainen. Hän on kehittynyt hurjalla vauhdilla kauden aikana, ja harjoittelee kurinalaisesti joka treeneissä. Atella on peliälyä, ja keskittyy jokaiseen harjoitteeseen täysillä. Atte ei aiheuta häiriötä treeneissä ja tulee loistavasti joukkuekavereiden kanssa toimeen.

D2-08: Matias Moilanen. Hänellä on moitteeton käytös, lisäksi Matias on ahkera ja tunnollinen harjoittelija.

E1-09: Pete Honkanen: Pete treenaa ja pelaa koko sydämellään joukkue kaverit huomioiden. Taitava pelaaja ja kehitys on aktiivisen harjoittelun tulosta.

E2-10: Julius Holopainen. Joukkuekaverien arvioinneista otos: kiva kaveri, todella taitava pelaaja, hyvä laukaus ja tekee paljon maaleja.

F1-11: Visa Sivonen. Aktiivinen treeneissä kävijä, kova kiinnostus lajiin ylipäänsä ja harjoittelee omatoimisesti paljon kotona, joka näkyy taitojen kehittymisenä.

F2-12: Niklas Laakkonen. Niklas on ahkera harjoittelija ja ottaa toiset huomioon. Kuuntelee esimerkillisesti ohjeita ja on kehittynyt kauden aikana hurjasti.

G1-13: Kasper Vartiainen. Positiivinen ja reipas asenne kentällä ja kentän ulkopuolella sekä muiden huomioonottaminen niin peleissä, kuin harjoituksissa.

G2-14: Otto Romppanen. Iloisella asenteella treenaava, reipas ja tunnollinen joukkuekaveri.

Tytöt/Naiset:

Edustus: Riina Pajarinen. Joukkuepelaaja isolla J:llä, pelaa joukkueensa eteen esimerkillisesti täysillä sekä kentällä että sen ulkopuolella.

2 Naiset: Mervi Leinonen. Mervi on positiivinen ja muita joukkueen pelaajia kannustava kapteeni, joka antaa itse kentällä kaikkensa. Hän taistelee peleissä ja treeneissä tilanteet loppuun asti molempiin suuntiin. Mervi on pelannut Josbassa usean vuoden ajan mutta jättämässä pelikentät ainakin toistaiseksi tämän kauden jälkeen. Tämä palkinto olkoon myös kiitos Merville yhteisistä Josba-vuosista. Hän jos kuka, on palkinnon ansainnut.

B: Nea Rova. Ahkera harjoittelu alkoi näkyä tänä vuonna tehojen muodossa. Nea pelaa pyyteettömästi aina sitä roolia, mikä on tarjolla ja yrittää loppuun saakka.

D: Elsa Kivivuori. Tunnollinen ja motivoitunut treenaaja. Antaa kaikkensa itsestään joka treenissä ja pelissä joukkueen eteen. Tämä on näkynyt myös kehityksessä.

E: Nea Hyttinen. Nea onnistui tulokaskaudellaan hienosti niin kentällä kuin maalissakin! Nopeasti kehittynyt pelaaja, joka jaksaa aina kannustaa muita ja kuunnella hyvin valmentajien ohjeita.

F: Saaga Huikuri. Reipas, innokas ja tunnollinen treenaaja. Kaikkien kaveri

G: Meri Hyrkkänen. Kehitys ollut noususuuntainen. Liikunnallinen ja aurinkoinen treenaaja.

Seuran päättäjäisiä emme valitettavasti pääse pitämään vallitsevan korona pandemian vuoksi.

ISO KIITOS kaudesta joukkueiden toimijoille, vapaaehtoistoimijoille, vanhemmille ja yhteistyökumppaneille! Ilman teitä ei olisi meitä!

Yhdessä uuteen kauteen kiittäen Josba Juniorit

Josba Juniorit ry

PL 128

80101 Joensuu


toimisto@josbajuniorit.fi