Josba B-tytöt - SB Heinola  6 - 3

Heinola kk

B-tyttöjen kausi päättyi 9:n voiton putkeen. Heinolasta 6-3

Josba - SB Heinola 6-3

Toiseen otteluun lähdettiin vaikeista asetelmista. NST oli juuri hävinnyt tiukan kamppailun Welhoille joka tiesi sarjan voiton olevan mahdoton. Pettymystä ei keritty käsitellä ja ottelusta tuli merkityksetön sarjan kannalta. Valmennus joutui tekemään kaiken motivoidakseen tytöt tähän viimeiseen kamppailuun. Ottelun eka erä olikin lievästi SB Heinolan, mutta raskaiten karsintapaikan menetyksen ottanut MV. Sussu oli ilmiömäinen maalilla torjuen kaksi läpiajoakin ja kerkisi vasta eka erätauolla tekemään "surutyötä". Mahtavalla sydämmellä pelaava maajoukkuetie MV!!!. Erän maalit teki kumminkin Josba. Terhakaasti pelin pelannut Annika Kettunen teki 1-0:n ja syötti Anni Valliukselle erän toisen maalin 2-0. Toiseen erään oli pettymykset pyyhditty ja peli pelattiin vastustajan päädyssä. Jenna Jolkkosen kanttiveto oli myrkkyä tässäkin pelissä 3-0 Sanni Fredrikssonin syötöstä. Sofia Pykäläinen Iita Hirvosen syötöstä jo 4-0:n. Sb Heinola vastahyökkäyksillä 4-2.n erän loppupuolella. Kolmannen erän alkuun vielä pääsi vastustaja vastahyökkäyksestä karkuun tullen jo maalin päähän. Josba tarkenti peliään edelleen hyökäten ja erän puolivälissä kaksikko Anni ja Annika tehtaili 5-3. Loppunumerot 6-3 viimeisteli Julia Pehkonen Tiia Romppasen syötöstä. Loistavan turnauksen hyvällä liikkeellä ollut C-tyttö Julia Pehkonen palkittiin Josbasta. Myös C- kaksikko Anni Vallius (2+0) Annika Kettunen(1+2) oli pirteällä pelipäällä.

Kausi päättyi ns. kesken 9 voiton putkeen. Mikkelissä viime vuonna 7.12. sovittiin Heinola tappion jälkeen jotta "vitutus" jää koppiin eikä sitä samasta pukukopista otettu edes helmikuussakaan mukaan. Pisteen päähän tultiin 7:n takamatkalta sarjan voitosta, mutta Welhot pystyi klaaraamaan viimeiset tiukat pelit Pelicanesia(5-4) ja NST:tä(4-3) vastaan ja meni näin ansaitusti Play-off karsintaan edustamaan tätä aluetta. Kovasti Tsemppiä Welhoille.

Tosin suuri osa pelaajista jatkaa vielä kautta C:n Sm sarjassa(toivottavasti play-off) ja osa Naisten karsinnoissa jopa parhaassa tapauksessa B-liigaan.

Kiitoksia kaikille pelaajille, valmentajille ja tukijoukoille jotka mahdollistitte tämän "muukalaislegioonan" viemään sarjan noin hienosti ja vahvasti läpi. Joukkuehan oli koottu Naisten, C- ja B-tyttöjen joukkueiden pelaajista sekä Juuasta rinnakkaisedustuksella. Joka peliin erillaisia kokoonpanoja eikä yhteisiä(koko joukkueen harkkoja), voidaan sanoa että saavutus suhkot korkea tasoisessa Ylialueelisessa sarjassa oli huikea.

JoJo Keijo!

Tilastot

6 - 3

SB Heinola
2 - 02 - 22 - 1
2'MaaliKettunen Annika
4'MaaliVallius Anni
4'MaalisyöttöKettunen Annika
18'MaaliJolkkonen Jenna
18'MaalisyöttöFredriksson Sanni
22'MaaliPykäläinen Sofia
22'MaalisyöttöHirvonen Iita
38'MaaliVallius Anni
38'MaalisyöttöKettunen Annika
43'MaaliPehkonen Julia
43'MaalisyöttöRomppanen Tiia