29
ELO
13.30
B-tytöt 03-04, SM- karsinta B-tytöt

Josba - Häme Stars   4 - 3 VL

Retting Sport Center

B-TYTTÖJEN MATKA KOHTI SM-KARSINTOJA ALKAA 28.8.2020

B-TYTTÖJEN MATKA KOHTI SM-KARSINTOJA ALKAA 28.8.2020 ????

B-tyttöjen matka kohti Pohjanmaata ja SM-karsintoja alkaa perjantaina 28.8.2020. Karsintoja on odotettu todella paljon ja tytöt ovat harjoitelleet ahkerasti kevään sekä kesän ajan. Tavoitteena tytöillä on koko ajan ollut SM-sarjapaikka. Viime kausi B-tyttöjen SM-sarjassa jäi ikävästi kesken ja nuoret josbattaret ottivat lyhyen kauden aikana kehitysaskelia eteenpäin.

Joukkueessa on mukana suurin osa viime kauden pelaajista, joista yhdeksän on ollut jo useamman vuoden ajan mukana maajoukkuetie FBA toiminnassa. Tytöt äänestivät kapteeniston: kapteenina toimii Jenna Jolkkonen ja varakapteenina Sanni Toivanen. Valmentajana toimii viime kaudellakin tyttöjä valmentanut Teppo Fredriksson. Teppo on tyttöjen joukossa arvostettu valmentaja, hyvällä huumorintajulla höystetty tavoitteellinen, napakka ja osaava valkku. Joukkueen ulkopuoleltakin on hakeuduttu Tepon valmennukseen, koska koetaan, että valmennus on hyvää ja kehittävää. Treeneissä tyttöjä on käynyt sparraamassa Janne Tähkä ja Mika Muukkonen sekä Jenna Väisänen. Yhteistyötä koko kesän ajan on tehty naisten edustusjoukkueen kanssa. Joukkue on täydentynyt kolmella welhottarella, jotka ovat valmiita taistelemaan josbattarien kanssa SM-sarjapaikasta. Anna Jolkkonen, Ada Kaikkonen ja Lumi Valkonen valloittivat niin valmentajan, pelaajat kuin taustatkin ensimmäisellä treenikäynnillään. Huippua tytöt, että olette mukana ja kuulutte joukkueeseen ? Suuren suuri kiitos hyvästä yhteistyöstä Welhojen suuntaan!

Josbattaret kohtaavat lauantaina 29.8. ensimmäisessä pelissä Rettig sport areenalla klo 13.30 alkaen Häme Starsin. Nyt ei ole tietoa, kuinka paljon joukkue on muuttunut viime kauden A-tyttöjen joukkueesta, joka kohdattiin A-tyttöjen valtakunnallisessa 1. divarissa. Joka tapauksessa uskotaan, että tuttuja tyttöjä on vastassa ja pelistä tulee vauhdikas.

Toiseen peliin josbattaria vastaan lauantaina tulee klo 18.00 alkaen Kälviän Tarmo. Joukkue on uusi tuttavuus ja on mukava päästä pelaamaan uutta tuttavuutta vastaan.

Sunnuntaina 30.8.2020 klo 11 alkaen josbattaria vastaan asettuu Classic. Classicin tiedetään olevan rautaisen kova ja pelistä tulee varmasti vauhdikas ja kova.

Nuoret josbattaret pelaavat lohkossa D. Lohkovoittaja pääsee suoraan SM-sarjaan. Lohkon toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet pelaavat jatkokarsinnassa klo 14.30 alkaen E lohkon toiseksi ja kolmanneksi sijoittunutta vastaan.

Pelit striimataan Josba tytöt YouTube-kanavalle, mikäli tekniikka saadaan toimimaan. Tsemppiä kaikille SM-karsintaan osallistuville! Tytöt eivät pistä pahakseen, jos jätät tsempit kommenttikenttää

Tilastot

4 - 3 VL

Häme Stars
2 - 11 - 10 - 1 - 1 - 0
2'MaaliJolkkonen Jenna
2'MaalisyöttöHirvonen Iita
8'MaaliRomppanen Tiia
8'MaalisyöttöJolkkonen Jenna
13'Jäähy: 2minLukkarinen Lotta
19'MaaliRova Nea
19'MaalisyöttöFredriksson Sanni
21'Jäähy: 2minHirvonen Iita
43'Jäähy: 2minRova Nea
45'MaaliKuusela Silja

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Josba Juniorit ry

PL 128

80101 Joensuu


toimisto@josbajuniorit.fi