Liikuntapalvelujen rajoitukset koronan kiihtymisvaiheessa
22.11.2020 10:07 Uutisointi / Pääsivusto

Korona-aika ohjeita!

Joensuun kaupungin ohje:

Lasten ja nuorten harrastustoiminta järjestetään normaalisti. Ulkopuolisten läsnäoloa harjoituksissa ei sallita.

Aikuisliikunnan harrastustoiminta mukaan lukien aikuisjoukkueiden harjoittelut ja ottelut keskeytetään. Rajoitukset eivät koske ammattimaiseksi luokiteltavaa ja huipulle tähtäävää yksilö- ja joukkuelajien harjoittelua. Tällaiseksi tulkitaan SM- ja ykkösdivisioonatasoinen harjoittelu ja urheiluakatemian toiminta. Junioreiden ottelut ja kilpailutapahtumat voidaan järjestää normaalisti, yleisön sisäänpääsyä ei kuitenkaan sallita.

Edellä mainitut rajoitukset koskevat kaikkia Joensuun kaupungin sisäliikuntatiloja mukaan lukien Rantakylän jalkapallohalli.

Joensuu Areenalle ei myydä kertalippuja eivätkä kausikortit ole voimassa.

Uimahalleissa rajoitetaan sisään otettavien asiakkaiden määrää. Asiakasmäärärajoitukset eivät koske koululaisryhmiä. Uimahallien saunat ja kuntosalit suljetaan. Sulkeminen koskee myös maaseutualueen kuntosaleja.

Maskisuositus on voimassa kaikissa sisäliikuntatiloissa poislukien peseytymistilat ja uimahallien allastilat.

Edellä mainitut rajoitukset astuvat voimaan maanantaina 23.11. Liikuntapalvelut suosittelevat kuitenkin aikuisryhmiä harkitsemaan tulevan viikonlopun vuorojen perumista. Jälkikäteen perutuista vuoroista ei laskuteta.

Rajoitukset ovat voimassa viikon ajan, minkä jälkeen niitä arvioidaan uudelleen.

Salibandyliiton ohjeet > https://salibandy.fi/fi/info/koronapandemia/

Josba on laittanut aikuisten harrastetoiminnan ja vanhempi-lapsikerhon tauolle, osallistuminen junioritoimintaan on omaehtoista. Sairaana, eikä pienessäkään flunssan oireessa / kurkkukivussa saa tulla harjoituksiin. Aikuisille suositellaan kasvomaskin käyttöä lapsen harjoituksiin tuonnin yhteydessä. Vanhemmat eivät voi osallistua lastensa harjoituksiin.

Siun Soten ohje > https://www.siunsote.fi/alueelliset-suositukset-ja...   
Lisää uutisia
E-tytöt 09-10
«  Tammikuu   »
Kategoriat