Naiset Edustus, Naisten II divisioona Savo-Karjala

Josba - Welhot III  4 - 2

Liikuntakeskus Joensuu

Voitto Naisille Welhot III:sta nihkeällä pelillä 4-2 ja sarjajohto säilyi

Vastaan asettui Welhojen III joukkue, joka on kasattu B-tyttöjen ympärille A -ja C- tytöistä. Tässäkin ottelussa Josba otti heti alussa pallollisen hallinnan itselleen ja peliä pelattiinkin pääasiassa Welhojen päädyssä., toki tekniset ja hyväkuntoiset Welhojen tytöt pääsivät välillä kokeilemaan Josban mv:n Pipsa Juutilaisen torjunta taitoja. Eka erän alkupuolella Welhot karkasi 0-1 johtoon. Josba tasoitti 10min:lla Taija Ahosen maalilla Saana Niemitalon syötöstä.

Toisessa erässä Tiia Romppanen karvasi pallon ja pyörittelyn jälkeen syötti Anniina Karjulalle, joka pari pyöräytyksen jälkeen tykitti 2 – 1. Peli jatkui Josban kovalla painostuksella, mutta aamupelin tapaan maalinteko tökki jälleen, selvistä avopaikoistakaan ei saatu palloa millään maaliin. Kolmannen erän 5min:lla Welhot tuli tasoihin vastahyökkäyksestä. Erän puolivälissä vastustaja otti jäähyn ja Kaisa Pietilä laukoi yv:llä 3 – 2 Jenna Jolkkosen syötöstä. Tästä pari minuuttia ja puolustaja Jenna Jolkkosen tavaramerkki kanttilaukkaus tuotti tulosta Taija Ahosen syötöstä loppunumeroiksi 4 – 2. Josbasta palkittiin Kaisa Pietilä ja tsempparipalkinto Jenna Jolkkoselle.

Tässäkin ottelussa maalinteko oli edelleen nihkeää kuten aamupelissäkin. Päivän 6:sta maalista 4 teki puolustajat, joten hyökkääjille jäi vielä harjoiteltavaa tuleviin peleihin. Lievää arvostelua saanut ylivoimapeli oli silti tehoiltaan hyvä 50%, 6 ylivoimaa, 3 maalia(yksi kyseenalaisesti hylätty maali). Kokonaisuutena hallittiin molempia pelejä selkeästi, maalintekoon rentoutta niin hyvä tulee loppukaudesta.

Tilastot

4 - 2

Welhot III
1 - 12 - 11 - 0
0'Jäähy: 2minFredriksson Sanni
10'MaaliPurontaus Taija
10'MaalisyöttöNiemitalo Saana
25'MaaliKarjula Anniina
25'MaalisyöttöRomppanen Tiia
37'MaaliPietilä Kaisa
37'MaalisyöttöJolkkonen Jenna
39'MaaliJolkkonen Jenna
39'MaalisyöttöPurontaus Taija