Coach Team - Josba   0 - 4

Juuka

Otteluraportti 26.9.2020 Coach Team - Josba II

Coach Team Josba II

Josban 2-naisten kausi pyörähti käyntiin lauantaina 26.9. Juuassa, jolloin ensimmäisessä pelissä vastaan asettui turnauksen isäntä Coach Team. Ensimmäinen erä lähti käyntiin jännittävin askelin ja ensimmäiset 15 minuuttia olikin vain tunnustelua molemmin puolin. Vetopaikoille päästiin jatkuvasti, mutta vastustajan tiivis puolustus peitti vedon toisensa jälkeen. Josballe omaa haastetta toi liikuntahallin parkettilattia, jossa pallo tuntui pomppivan odottamattomasti.Jalka kulki kuitenkin hyvin ja veskari Minttu otti tärkeitä torjuntoja heti ottelun kärkeen. Ensimmäiselle erätauolle lähdettiin 0-0 tasatilanteessa.

Erätauolta otettiin buustia seuraavaan erään, jossa Josba onnistui vihdoin avaamaan maalihanat heti erän alkuun. Ensimmäisestä maalista vastasi #3 Iida Valjus (syöttöpiste #13 Mervi Leinoselle). Eikä aikaakaan, kun Josba onnistuu toistamiseen, ja tällä kertaa pallo löysi maaliverkkoon #5 Silja Kuuselan lavasta. Toinen erä ensimmäisen tapaan oli Josban hallintaa ja hyökkäys pyöri oikein mukavasti. Toiselle erätauolle siis lukemissa 2-0.

Viimeinen erä oli jatkumoa siitä, mitä nähtiin Josbalta jo toisessa erässä. Maalipaikkoja riitti, ja kolmannen maalin taituroi #33 Aino Juntunen, kun #75 Saana Niemitalon syöttö tuli otollisesti maalin takatolpalle. Viimeisen maalipaikan raivasi itselleen kapteenimme #13 Mervi Leinonen. Kauden avausottelusta ansaitut 2 pistettä ja lopputulos 4-0.