Josba Naiset II, Naiset SK 3.div

Josba - LeBa-96  4 - 7

Kontiolahti

Otteluraportti 18.10.2020 LeBa-96 - Josba II

Kauden toinen turnauspäivä saatiin käyntiin Kontiolahden liikuntahallilla klo 11 alkaen. Päivän ensimmäiseen peliin
vastaan asettui järjestävä seura LeBa-96.

Peli starttasi käyntiin hieman jännittyneissä tunnelmissa. Näin ollen peli saikin ensimmäisen käänteen jo pelikellon näyttäessa 00:20, kun vastustaja taiteili ensimmäisen maalinsa. Tästä sisuuntuneena, vain reilua 20 sekuntia myöhemmin ajassa 00:49, joukkuemme maalitaituri #24 Sanni Pentikäinen tasoitti tilanteen 1-1. LeBa-96 oli paremmin hereillä tässä pelissä ja he onnistuivatkin maalinteossa toistamiseen ajassa 3:22. Peli jatkui tasaisena vääntönä ja tilanteet pelattiin loppuun asti, tästä syystä ajassa 11:01 kohdalla #24 Sanni Pentikäiselle tuomittiin 2min jäähy mailaanlyönnistä. Tätä tilaisuutta LeBa-96 ei jättänyt käyttämättä ja tällä YV-maalillaan karkasivat 1-3 tilanteeseen.

Toiseen erään lähdettiin ajatuksella: maaliero kiinni ja ohi! Valitettavasti vastustaja oli ajatellut yhtä vahvasti ja LeBa-96 täräyttikin toisessa erässä vielä 3 maalia lisää, jolloin Josbalaisten ilmeet meinasivat mennä hieman vakaviksi. Nuori maalivahti- sekä pelaajalupauksemme Minttu Ryynänen joutui mahdottoman työn eteen, kun päästimme vastustajan hyville vetopaikoille sekä hyökkäys- että puolustuspään takkuilun vuoksi.Toisen erän päätösvihellys tuli tilanteessa 1-6.

Viimeiseen erään lähdimme näyttämään, että eihän nämä lukemat nyt todellakaan totuutta näytä. Päät nostettiin pystyyn ja päätimme lähteä maali kerrallaan korjaamaan tilannetta. Vastustaja rokotti vielä viimeisen kerran heti 3. erän alkuun, mutta siitä alkoi sitten Josban kiri. Ensimmäisena #20 Anni Vallius viimeisteli kauniisti #13 Mervi Leinosen syötön verkkoon. Eikä aikaakaan, kun Josban syöttely tuottaa tulosta ja #28 Mila Summasen tarjoamana #10 Anna Dahlbacka jätti nopeudellaan vastustajat taakseen ja kiri lukemiksi 3-7. Tästä kiristä innostuneena #24 Sanni Pentikäinen viimeisteli vielä lopulliset lukemat #70 Janica "Janttu" Venäläisen syötöstä, mutta harmillisesti sitten loppui aika kesken.

Loppukirimme oli mahtava ja 4-7 tappiosta huolimatta saimme käännettyä katseet rankasta tappioasemasta
huolimatta omaan peliimme ja pääsimme maalinteon makuun. Tämä, jos mikä muistutti siitä, että lopputulos vihelletään vasta 45 minuutin kohdalla!