Josba - Factor II  4 - 5

Kontiolahti

Otteluraportti 8.11.2020 Josba II - FB Factor II

JOSBA II - FB FACTOR II

Isänpäivän turnauspäivä alkoi heti aamun ensimmäisellä pelillä järjestävän seuran FB Factorin 2-joukkuetta vastaan. Tämän ensimmäisen pelin teemana oli jättää alkujännitys taustalle ja aloittaa pelit heti rennoin ja hymyilevin ottein. Tämä toimi ja peli lähtikin käyntiin hienosti, kun ajassa 05:49 #4 Ella Kallela napautti upean maalin #30 Niia Soinisen syötöstä. Näissä lukemissa taisteltiin tasaväkinen ensimmäinen erä loppuun asti.

Heti toisen erän alkuun #28 Mila Summaselle vihellettiin 2min jäähy mailaan lyömisestä. Lähdimme pelaamaan tiivistä alivoimaa, jonka läpi vastustaja ei päässyt tasoittamaan. Tiukan väännön jälkeen FB Factorin 2-joukkue pääsi kuitenkin tasoittamaan ja vielä ennen toisen erän päätöstä viimeistelemään erän toisen maalinsa, joten toiselle erätauolle siirryttiin lukemissa 1-2.

Kolmanteen erään lähdettiin entistäkin sisuuntuneempana ja haluttiin maaleja, niin hienoja tilanteita kahdessa ensimmäisessä erässä oltiin saatu luotua. Niimpä ajassa 32:39 #24 Sanni Pentikäinen taiteili läpiajon päätteeksi maalin #70 Janica Venäläisen hienosta syötöstä. Hyvän fiiliksen myötä ajassa 40:02 #10 Anna Dahlbacka laukoi komean maalin #52 Iida Hartikaisen syötöstä. Muutamista epäonneakin sisältäneistä tilanteista johtuen vastustaja pääsi kuitenkin taas kirimään tasohin ja ohi, joten viimeistä erää ollessa enää vajaat 2,5minuuttia jäljellä, oli tilanne vastustajalle 3-4. Vaihtopenkillä muistutettiin, että tässä on vielä aikaa ja voitontahtoinen joukkueemme rakensi vielä viimeisille minuuteille kuvion, josta ajassa 43:32 #10 Anna Dahlbacka viimeisteli päivän toisen maalinsa #13 Mervi Leinosen syötöstäja. Tilanne oli jälleen tasan. Vastustaja pääsi kuitenkin vielä viimeistelemään lukemat voitokseen, kun Julia Pehkonen laittoi päivän kolmannen osumansa verkkoon vain 40s ennen erän päätöstä. Pisteet vastustajalle loppulukemin 4-5.

Tästä pelistä saatiin pisteitä laajalla rintamalla, onnistumisia tuli jokaiselle kentälliselle ja pelattiin todella
hyvä peli. Tässä kohtaa tappio kirpaisi, mutta pelillisesti joukkue sai olla toisiinsa tyytyväisiä.