Josba - Tuupovaaran Urheilijat  4 - 4

Juuka

Otteluraportti 26.9.2020 Josba II - TuuU

Josba II – TuuU

Toiseen peliin lähdettiin tarmoa täynnä, kun vastaan asettui tuttu vastus, Tuupovaaran Urheilijat. Emme osannee aavistaakaan, kuinka tasaväkinen taisto olisi edessä. Ensimmäisessä erässä Josba avasi maalihanat ajassa 3.25, jolloin #5 Silja onnistui ohittamaan vastustajan veskarin vedollaan. Johtoasemaa ei kuitenkaan kestänyt kauaa, kun Tupis muistutti meille, että kyllä heiltäkin maalinteko sujuu. Ajassa 7.22, tilanne oli tasan 1-1. Ensimmäisessä erässä molemmat joukkueet onnistuivat vielä kertaalleen, eli ensimmäiselle erätauolle päästiin tilanteessa 2-2. Josban toisesta maalista vastasi #33 Aino Juntunen, #5 Silja Kuuselan syötöstä.

Toisessa erässä Josba kamppaili ja teki hurjasti töitä. Puolustuksen täytyi taipua huippusuorituksiin, kun Tupis alkoi pyörittämään hyvää hyökkäyspeliä. Hyvästä työnteosta huolimatta Tupis onnistui karkaamaan johtoasemaan 2-3. Toisessa erässä Josba pääsi myös pelaamaan yv:tä maalinteossa kuitenkaan onnistumatta.

Viimeiset 15 minuuttia pyörähtivät käyntiin ja valmennus kavensi rosterin kahteen ketjuun, päämääränään luoda maalipaikkoja ja tuoda pisteet kotiin. Nopeasti erän alkuun Tupis kuitenkin karkaa kahden maalin johtoasemaan 2-4. Siitä lannistumatta, Josba jatkaa tärkeää oman pään puolustusta ja kuin salama kirkkaalta taivaalta 2 minuutin sisään Josba lyö tilanteen tasan 4-4. Ensin maalin teossa onnistuu junnuvahvistus #10 Iida Hartikainen #77 Vilma Välimaan syötöstä ja puoli minuuttia myöhemmin verkko soi #5 Siljan onnistuttua jo toistamiseen tässä pelissä. Neljännen maalin syöttäjänä toimi #87 Emilia Salomies. Viimeisen erän loppuun Josba pääsee pelaamaan ylivoimalla ja saa mahtavan tilaisuuden viedä voiton tästä taistosta. Kello kuitenkin käy nopeasti loppuun ja yv:stä huolimatta tilanne jää tasan.