Josba - LeBa-96  2 - 4

Kontiolahti

Otteluraportti 8.11.2020 Josba II - LeBa-96

LeBa-96 - Josba II

Päivän toiseen otteluun lähdettiin revanssi-asenteella. Viime kertainen karvas tappio oli edelleen mielessä ja haluttiin jatkaa siitä maalikiristä, mihin viimeksi jäätiin.

Tilanne ei kuitenkaan lähtenyt tälläkään kertaa käyntiin siihen malliin, kuin toivottiin. Jo heti kolmen peliminuutin jälkeen LeBa-96:n tehokaksikko napautti maalin ja sama kaksikko toisti tilanteen jo ennen kymmenettä peliminuuttia. Ensimmäisen erän alkupuolella ajassa 05:31 #10 Anna Dahlbackalle tuomittiin jäähy mailaan lyönnistä. Alivoima pysyi tiiviinä, eikä vastustaja päässyt sen läpi. Erän aikana meillä oli valtavasti hienoja maalipaikkoja, mutta se viimeinen toteutus ontui ja pallot lensivät tolppien väärälle puolelle.

Toisessa erässä sama meno jatkui. Olimme paljon niskanpäällä, mutta se ei ilmentynyt maalitilastoihin. Pelasimme yritteliäästi ja välillä vähän upporikasta ja rutiköyhää, jotka kostautuivat niin, että vastustaja karkasi toisessa erässä jo 0-4 lukemiin. Toisen erän päätteeksi #8 Tuula Jetsonen tuomittiin mailaan lyömisestä ja tiesimme kolmannen erän alkavan alivoimalla.

Kolmanteen erään päätimme lähteä kirimään maali kerrallaan tilannetta haltuumme, kuten edellisessäkin kohtaamisessa. Alivoima piti jälleen paikkansa tiiviinä ja saimme jopa muutaman alivoimatilanteen vastustajan päätyyn. Takaa-ajo aloitettiin ajassa 37:44, kun puolustajamme #18 Tiina Piirainen teki rohkean nousun maalille ja sijoitti #70 Janica Venäläisen syöttämän pallon verkkoon. Joukkueen tunnelma nousi ja uskoimme jälleen, että maali kerrallaan näitä tehdään. Vain pari minuuttia edellisestä ajassa
39:26 #52 Iida Hartikainen syötti loistavan syötön, josta #13 Mervi Leinonen sai tällä kertaa pallon tolppien sisäpuolelle ja lukemat kaventuivat tilanteeseen 2-4.

Nämä jäivät kuitenkin viimeisiksi ja vaikka tilanteita tuli viimeisille minuuteille asti, ei maaleja enää nähty. Karvas tappio tuli toistamiseen taitavia yksilöitä sisältälle joukkueelle, mutta jostain syystä joukkueemme koki olleensa myös onnistujia tänä viikonloppuna.

Aina onnistunut joukkuepelaaminen ei näy lopputuloksessa, mutta senkin aika vielä tulee ;)

Seuraavat pelit ovatkin sitten kotiturnauksessa Rantakylässä, eli nähdään siellä 29.11.2020!