Josba - SBS Jekku  8 - 3

Kontiolahti

Otteluraportti 18.10.2020 Josba II - SBS Jekku

JOSBA II - SBS JEKKU

Toiseen peliin lähdettiin edellisestä pelistä jääneellä hyvällä maalintekofiiliksellä. Vastustajan hieman kovempi pelitapa kostautui ensi minuuteilla, kun tuomarit vihelsivät SBS Jekulle 2 min jäähyn mailaan lyömisestä. Laitoimme meidän YV-pelin käyntiin ja vain muutaman tarkan syöttelyn jälkeen #24 Sanni Pentikäinen tarjoili upean poikkisyötön, josta #13 Mervi Leinonen napautti palloin verkkoon ajassa 02:49. Tätä fiilistä lähdettiin nostattamaan ja vain muutama minuutti myöhemmin #99 Minttu Ryynäsen oli vuoro laittaa verkko heilumaan vuorostaan #13 Mervi Leinosen syötöstä. Tämä parivaljakko toisti temppunsa vielä ensimmäisen erän loppupuolella lukemiin 3-0. Vielä ennen erän päätöstä pakkimme #4 Ella Kallela tarjoili #10 Anna Dahlbackalle tilaisuuden, jota hän ei jättänyt käyttämättä, joten erätauolle lähdimme lukemissa 4-0.

Toiseen erään ei hyvää fiilistä tarvinnut suuremmin etsiä, vaan päätimme jatkaa tällä hyväksi todetulla mentaliteetilla. Erä oli Josban hallinnassa, mutta sen verran tasaista vääntöä, että erän loppupuolella vastustaja pääsi tekemään pelin ensimmäisen maalinsa. Otimme ohjat takaisin käsiimme vielä erän lopuksi, kun #20 Anni Vallius napautti päivän toisen maalinsa #6 Heli Valjuksen syötöstä.

Kolmanteen erään SBS Jekku oli selvästi sisuuntunut ja saikin pienellä aikavälillä kaksi maalia hyvin torjuneen maalivahtimme #36 Sara Summasen selän taakse. Päivän tehotyttömme #24 Sanni Pentikäinen pääsi kuitenkin vielä korjaamaan tilanteen lukemiin 6-3 tutkaparinsa #70 Janica Venäläisen syötöstä. Vain muutamaa minuuttia myöhemmin #4 Ella Kallela viimeisteli ensimmäisen maalinsa Savo-Karjalan alueella #3 Iida Valjuksen syötöstä. Vastustaja rikkoi pelin lopussa vielä toistamiseen vajaa pari minuuttia ennen ottelun loppua. Näin ollen tehokkaaksi todetty YV:mme teki samanlaista jälkeä, kuin ottelun alussakin #41 Nea Hiltusen pyörittäessä palloa pohjalla laidalta toiselle ja #24 Sanni Pentikäinen maalasi tauluun loppukumat 8-3.

Tästä pelistä jäi todella hyvä fiilis, maalinteossa onnistuttiin joka kentällisellä ja pelattiin tilanteet loppuun asti siististi.