T21 2001-2003, T21 SM-sarja

Josba - TPS, Turku  5 - 2

Rantakylän urheiluhalli

T21 voitto TPS:stä

T21:sen tuplapeliviikonloppu päättyi voittoon Tepsistä. Ensimmäinen erä oli varsin tasainen, erän loppupuolella Josba meni johtoon Nea Rovan maalilla. Esityön maaliin teki Sanni Toivanen. Toisen erän alkuun Silja Kuusela siirsi Josban 2-1 johtoon Jenna Jolkkosen syötöstä. Tepsi kavensi pelin melkein heti perään ta tasoitti pelin toisen erän lopussa. Josba sai hienon alun kolmanteen erään, kun Silja Kuuselan maali Niina Salon syötöstä vei Josban johtoon. Silja täydensi hattutempun erän puolivälin jälkeen. Jenna Jolkkonen teki maalin heti perään ja pelissä alkoi olla ratkaisun makua. Nea Rova syötti Jennan maalin. Tepsi pääsi lopussa pelaamaan ylivoimaa ja kavensi loppulukemiksi 5-3. Susanna Tiainen kotijoukkueen maalissa torjui 24 kertaa. Josban parhaaksi pelaajaksi valittiin Silja Kuusela.

Tilastot

5 - 2

TPS, Turku
1 - 01 - 13 - 1
16'MaaliRova Nea
16'MaalisyöttöToivanen Sanni
22'MaaliKuusela Silja
22'MaalisyöttöJolkkonen Jenna
40'MaaliKuusela Silja
40'MaalisyöttöSalo Niina
53'MaaliKuusela Silja
54'MaaliJolkkonen Jenna
54'MaalisyöttöRova Nea