T21 2001-2003, T21 SM-sarja

Josba - O2, Jyväskylä  4 - 5 JA

Buugi, Jyväskylä

T21 SM-sarja päättyi Jyväskylässä

T21 pelasi Jyväskylässä tiukan pudotupelin O2:sta vastaan, panoksena pelissä oli karsinnan jatkuminen TPS:ää vastaan. Ottelu alkoi O2:sen hallinnalla ja he tekivätkin ottelun kaksi ensimmäistä maalia. Aivan ensimmäisen erän lopussa Petra Aallonen nosti tunnelmia tekemällä kavennusmaalin Silja Kuuselan syötöstä ja erätauolle mentiin lukemissa 1-2. Toinen erä oli meille synkkä, 02 teki kaksi maalia johtaen peliä 4-1. Valmentaja Janne Tähkä sai joukkueen heräteltyä viimeisellä erätauolla ja kolmannen erän alkuun Tiia Romppanen teki maalin aloittaen T21:sen takaa-ajon. Jenna Jolkkonen syötti Tiian ja myöskin seuraavan Petra Aallosen maalin kolmannen erän puolivälissä. Melko heti perään Jenna teki maalin Lumi Valkosen syötöstä ja tilanne olikn tasan. Numeroissa 4-4 mentiin varsinaisen peliajan loppuun. Jatkoerää ehdittiin pelata 42 sekuntia, kun 02 teki ratkaisumaalin. Josban maalissa Ronja Malinen torjui 20 kertaa.

Tappion myötä T21 taival SM-sarjassa päättyi ja joukkueen lopullinen sijoitus sarjassa oli yhdestoista. Kiitos kaudesta tukijoille, taustajoukoille & katsojille!

Tilastot

4 - 5 JA

O2, Jyväskylä
1 - 20 - 23 - 00 - 1
19'MaaliAallonen Petra
19'MaalisyöttöKuusela Silja
41'MaaliRomppanen Tiia
41'MaalisyöttöJolkkonen Jenna
50'MaaliAallonen Petra
50'MaalisyöttöJolkkonen Jenna
52'MaaliJolkkonen Jenna
52'MaalisyöttöValkonen Lumi