SB Welhot II - Josba Naiset II   9 - 2

Kaavin koulu, Koulutie 1, 73600 Kaavi

Kaavista pisteitä 0, mutta 2.naiset katsovat jo tulevaan ;)

Kaavin peleille lähdettiin kolmen kentän voimin. Nakki ja Salli olivat muilla mailla, joten junnupuolelta otettiin Caro mukaan vahvistamaan porukkaa.

Welhot-peli oli Josbalta rikkonaista ja sekavaa peliä. Welhot pääsi tekemään ensimmäisen maalin ajassa 8:39. Vielä erän viimeisellä minuutilla Hanna pamautti pallon verkkoihin Olivia Ollikaisen syötöstä ja tasoitti näin pelin 1-1 -tilanteeseen. Toista erää oli pelattu hiukkasen päälle neljä minuutti, kun Welhot rankaisi jälleen. Parin minuutin päästä tilanne oli Welhoille jo 3-1. Welhot rikkoi, ja Raija laitettiin vetämään rangaistuslaukaus. Pallo rystylle ja maaliin! Josba oli taas mukana pelissä.

Toisen erän lopuilla Welhot teki neljännen maalinsa. Welhojen pelivire jatkui hyvänä vielä kolmannessa erässä, jolloin Josba otti aikalisän. Hetki pelattiin kahdella kentällä, mutta muutos ei kuitenkaan tuonut toivottua tulosta, joten Josba siirtyi jälleen kolmeen kenttään. Aikalisän jälkeen welhottaret rätkivät vielä kolme maalia. Ei ollut Josban peli tämä peli!

Raija sai ansaitusti Josbalta parhaan pelaajan palkinnon jäätävähermoisella rankkivedolla ja upealla pelillä.

FBI-peliin asteli kentälle aivan erilainen joukkue. Taitavat efbiiläiset tekivät 6 maalia, mutta tällä kertaa myös Josba onnistui tätä huipputiimiä vastaan ajassa 43:27, kun Saana viimeisteli pallon maaliin Emin syötöstä. Josballa oli useampia vetopaikkoja, kun joukkue pääsi tekemään hyviä vastahyökkäyksiä puolustuksen puruista. Josbalta parhaan pelaajan palkinnon sai Selja, joka torjui Tulospalvelun merkintöjen mukaan 14 kertaa pelin aikana.

FBI kiitti Josbaa kauden parhaasta pelistään. Kiitos teille FBI! Pukkarissa suunniteltiin jo kevätkautta ja suunnitelmissa tähyävää ylempää jatkosarjaa, jossa FBI tullee uudestaan vastaan. Josban vahva puolustuspelaaminen ja vastahyökkäyksien alkutahdit ovat lupaavia merkkejä kevätkauden koville peleille.