Josba Naiset II - Coach Team  5 - 4

Juuan urheilutalo

2.naiset ja Juuka - eka työ, sitten menestys

Josban II- naiset Juuassa 9.12

Sunnuntaina aamun sarastaessa Josban II-naiset suuntasivat kohti Juukaa. Vastaan asettuisivat Coach Team ja OuPa. Peleille saatiin kolme kentällistä naisia ja joukkueemme uusi maalivahti Aada Jankko. Valmentajamme potiessa flunssaa, saimme Piia ” Piitu” Laakkosen ohjaamaan meitä. Päivän teemana oli, että menestys tulee ennen työtä vain sanakirjassa.

Coach Team - Josba 4-5

Peli alkoi hieman tunnustellen puolin ja toisin. Parketti toi Josban naisille oman haasteensa. Työhaalarit oli kuitenkin puettu ylle ja jokainen tilanne pelattiin loppuun asti. Ajassa 5:06 Saana tekee ensimmäisen maalin Raijan syötöstä ja tilanne 0-1. Kuitenkin alle kaksi minuuttia Josban maalista ja Coach Team tasoittaa. Tästä ei Josban naiset lannistuneet vaan puoli minuuttia myöhemmin Salli tekee maalin Raijan syöttäessä. Vielä puoli minuuttia ensimmäisen erän peliaikaa jäljellä ja Salli tekee toisen maalin nyt Saanan syöttäessä.

Erätauolla korostettiin, että hyvältä näyttää ja jatketaan samalla tavalla. Coach Team lisäsi vauhtia omaan peliinsä ja toisen erän alkuun Anni ” Nakki” Nakari sai jäähyn mailaan lyömisestä. Alivoima toimi hienosti ja Saana teki maalin Sallin hyvän pallonriiston ansioista. 2. erä oli muuten maalitonta peliä, vaikka tilanteita oli puolin ja toisin.

3. erä aloitettiinkin 4 vs 4 pelillä, kun molemmat joukkueet saivat jäähyn pelin viivyttämisestä. Viimeiseen erään Coach Team nosti vauhtia ja karvausta, jonka jälkeen jo melkein turvallisen oloinen 1-4 tilanne alkoi muuttumaan. 23 sekuntia jäähyjen jälkeen vastustaja tekee maalin pyörityksen jälkeen. 59 sekuntia edellisen maalin jälkeen ja joukkueeseemme kesällä tullut Mervi Leinonen täräyttää maalin hyvän pallonriistonsa jälkeen ja tilanne taas turvallisen oloinen 2-5. Vastustajamme ei lannistu kuitenkaan ja ajassa 42:03 tulee maali ja tilanne 3-5. Vastustaja ottaa aikalisän ja 1 min 6 sek edellisestä maalista ja tilanne on jo 5-4. Tiivistä puolustamista ja hereillä oloa ja siihen lukemat jääkin.

Josba - Oupa 1 - 3

Tunti taukoa ja uusi peli OuPaa vastaan. Vaikka teema jatkui samana toisessakin pelissä, oli vastustaja selkeästi kovemmalla tahdolla tähän peliin. Peli päättyi 1-3 OuPan naisien kauden ensimmäiseen voittoon ja hyvin ansaittuun sellaiseen. Tästä pelistä ei meille jäänyt kuin opittavaa, kuinka töitä on tehtävä ja jokainen tilanne pelattava loppuun saakka. Ja vaikka häviöllä ollaan, niin sieltä on vain noustava ylös J

Sarjapelit jatkuvat seuraavan kerran Outokummussa 6.1 parketilla jälleen vastaan asettuessa Varta ja Kaiku. Siihen mennessä on kinkut syöty ja sulateltu ja Josban II-naiset ovat harjoitelleet kovasti, että saisivat ehjän turnauksen, jossa molempiin peleihin valmistautuminen olisi kunnossa.