VarTa - Josba Naiset II   0 - 1

Outokummun urheilutalo, Outolamminkatu 1

Tuttu kaava 2.naisten peleillä: voitto ja tappio

VarTa - Josba II, 0 - 1

Ensimmäisessä pelissä Outokummussa vastassa oli rakas tuttavamme VarTa. Peli alkoi perushyvällä pelillä, tasaista vääntöä molemmin puolin. Eka erä päättyi 0-0. Toisessa erässä Josbalta nähtiin astetta kovempaa vääntöä ja Salli Ojalan syötöstä Saana Niemitalo sai runnottua pallon vastustajan maalivahdin taakse, ajassa 17:16. Kolmas erä oli tulokseton molemmin puolin ja näin ollen peli päättyi Josban hyväksi 1-0. Välillä näytti, että naisilla on mennyt puurot ja vellit sekaisin, mutta niin kesti Josban kantti. Kova oli vastus ja vääntö oli hurjaa, VarTan halu voittaa oli selvä. Tämän pelin kunnia menee kuitenkin Josban, superloistavalle maalivahdille Aada Jankkolle. Aada piti meidät pelissä, hengessä ja pystyssä!

Josba II - Kaiku, 1 - 4

Kova oli tsemppi Josban naisilla toiseen peliin. Vastassa tällä erää oli Kaiku. Eka erä aloitettiin lupaavasti, ajassa 03:56 Hanna Hyvönen pääsi yllättämään vastustajan maalivahdin, syöttäjänä Anna Dahlbacka. Näin Josban naiset siirtyi 1-0 johtoon. Valitettavasti samassa erässä KaiKun pitkänhuiskea pelaaja sai pelin tasoitettua 1-1. Toiseen erään lähdettiin tasatilanteessa. Hullua myllytystä toinen erä, mailojakin katkeili ja KaiKu yllätti pompuilla pampuilla ja pisti pallon pussiin erän lopussa. Kolmanteen erään lähdettiin lukemista 2-1. KaiKu tuli kovalla tahdilla päälle, Josban selkäranka katkesi ja näin ollen vastustaja pompautteli pallot pussiin ja oltiin lukemissa 4-1. Erän lopussa Josba pääsi pyörittämään ylivoimalla, paikkoja oli miljoona, ”siinä on paikka miksi et lauo” ja kyllähän naiset laukoivat, vaan osa vedoista meni hallin puolapuille ja lopuissa vastustajan mokke oli hereillä torjumaan. Peli päättyi 4-1 KaiKun hyväksi.

Mutta se jos mikä on varmaa, kinkut, pullat ja suklaat suli ja nälkä kasvaa syödessä!