Hu-Pa - Josba Naiset II   3 - 4

Ylä-Pyörön koulu, Blominkatu 2, Kuopio

Voitto ja tappio - 2.naisten sarja säilyy jännänä loppuun asti

Hu-Pa – Josba II, 3-4

Päivän ensimmäisessä pelissämme vastustajaksi asettui Hukka-Pallo Varkaudesta. Ensimmäinen erä oli tapahtumien osalta nihkeä, sillä kumpikaan joukkue ei saanut rakennettua juurikaan kunnollisia tilanteita. Erän ainoan tulospalvelumerkinnän sai nimiinsä Hu-Pa, kun pallo täräytettiin Josban verkkoon ajassa 13:23. Toisessa erässä Josban peli lähti kunnolla käyntiin, ja nyt hyökkäyspään tilanteita sateli jo runsaasti, mutta viimeistelyssä oli vielä pientä hiomista; maaleja ei meinannut näkyä. Ajassa 23:36 pallot seinälle ja vastustajan maalivahdin haltuun kuljettanut kirous kuitenkin murtui, kun Anni ”Nakki” Nakari syötti pallon Raija Pasaselle, jonka veto upposi kauniisti maaliin. Kolmoserä oli kahta aikaisempaa huomattavasti tapahtumarikkaampi. Josba pääsi heti parin minuutin kohdalla kokeilemaan ylivoimaa, mutta tulosta ei sen aikana syntynyt. Sen sijaan pari minuuttia myöhemmin oli Matleena ”Makku” Töllin vuoro osoittaa, että pakin roolin lisäksi onnistuu myös maalinteko. Syöttäjä maaliin oli Haarasen Paula. Reilu kolme minuuttia tästä Josba nosti asemiaan entisestään, kun Emilia ”Emi” Salomies sai pallon maaliin Saana Niemitalon syötöstä. Kuitenkaan vielä ei päästy juhlimaan, sillä kolmoserän loppu oli jälleen kerran vaikea meille. Josban maalista ei ollut kulunut minuuttiakaan, kun Hu-Pa kavensi lukemiin 2-3, ja ajassa 44:02 peli olikin jo tasan 3-3. Josban onneksi Hu-Pa kerkesi kuitenkin vielä ottamaan jäähyn, ja voittoa päästiin hakemaan ylivoimalla. Ja voittohan sieltä tuli. Nakki veti Saanan syötöstä pallon maaliin huikeat neljä sekuntia ennen pelin loppua, ja päästiin hyvillä mielin valmistautumaan seuraavaan peliin.

Coach Team - Josba, 2-0

Coach teki kaksi maalia, Josba ei yhtään. No further commentary needed.

----------

Seuraavaksi onkin vuorossa kotipelit Joensuussa. Sarjahan säilyy jännänä loppuun asti. Saapi nähdä, viekö tiemme ylempään jatkosarjaan vai alempaan jatkosarjaan...nyt reeniä reeniä!